Започна поробването на човечеството чрез „чипизация“ (видео)

Компанията ”Аплайд Диджитал Солюшънз” (АДС) съобщи, че Бразилия и Мексико са започнали да имплантират произвежданите от тази фирма микрочипове под кожата на деца. АДС пуска на пазара работещи на високи радиочестоти микрочипове с размерите на оризово зърно, които позволяват да се следи абсолютно всичко – от стоките, до хората. Това чудо на техниката се нарича „Веричип”. (още ужасяващи подробности – прочетете тук)

Още на 23 октомври 2010 г. министерството на отбраната на САЩ съобщи, че започва да използва радиочестотни идентификационни устройства, а през тази година започна тяхното приложение при стоките в най-голямата американска търговска верига „Уолмарт”. Няма съмнение, че скоро ще бъде направен опит „Веричип”-овете да се използват за следене отначало на децата, а по-късно и на възрастните.

Министерството на отбраната твърди, че те позволяват по-ефективно да се правят отчетите на армейското оборудване и инвентар и затова те ще бъдат прикрепени към всичко, с изключение на пясъка, чакъла, течностите и др. подобни. Засега на войниците чипове няма да се имплантират. Но – в крайна сметка това се отнася засега за САЩ. В други страни обаче „Веричип” вече широко се използва за следене на хора.

АДС има програма, която в превод означава „Веридете” В рамките на тази програма с помощта на шприц под кожата на децата се имплантира „Веричип”, който изпраща радиосигнали с честота 125 килохерца. Този сигнал постъпва в специални скенери, които разчитат идентификационния номер на детето и установяват самоличността му в базата данни. Ако маркираното по такъв начин дете бъде отвлечено или пък се загуби властите ще установят на скенера тези места, където то ще бъде намерено – търговски центрове, автобусни спирки, на летищата, гарите и т.н.

В Бразилия и Мексико започнаха да имплантират тези чипове с обяснението, че целта е осигуряване на безопасността на децата. В Бразилия отиват още по-далеч – чипове ще бъдат имплантирани и на възрастни, като те ще изпълняват ролята на пропуски в зданията – отначало в офисите, а после и в жилищата.

Според мнението на водещи специалисти от компанията „Аплайд  Диджитал Солюшънз” към 2070 г. „Веричип”-овете напълно ще изместят такива атрибути на съвременното общество като хартиените пари и лични карти и ще се превърнат в главен инструмент за комуникация на човека с обкръжаващия го електронен свят.

С помощта на „Веричип”  човек ще може да заплаща пътуването си във всякакъв вид транспорт и ще получава или няма да получава достъп до него. С негова помощ човек ще си прави регистрация за полет без да попълни и една хартийка. Ще получава начисленията  в своята сметка и ще поръчва различни стоки. Ще осъществява контрол върху системата на здравеопазването, на спешната помощ, ще обменя информация. „Веричип”-ът ще открие пред човечеството нови хоризонти в обслужването  и въобще – комфорта на живот, твърдят специалистите от компанията.

Имплантираните микрочипове, започвайки от болниците и затворите, ще получават се по-голямо разпространение. Правозащитниците обаче виждат във всичко това заплаха за свободата и нарушаване на неприкосновеността на личния живот. И това е точно така. Никой не скрива, че още сега микрочипът може да бъде свързан с всяка база данни и да предоставя пълна информация за неговия притежател, включително – медицинска и финансова. Освен това местоположението на микрочипа може лесно да се проследява от спътници 24 часа в денонощието. Скоро на полицаите дори няма да се налага да спират човека на улицата, за да го проверяват. Достатъчно ще бъде само да се сканира неговият чип и целият негов живот ще им бъде поднесен на проверяващите на тепсия. Чрез сканиране ще се следят шосетата, библиотеките, училищата, магазините – абсолютно навсякъде.

Като краен резултат „чипизацията” на обществото ще изтрие такива понятия като личност и свобода. Всеки човек ще стане просто един номер в електронната база данни. Степента на контрола, който ще може да се осъществява върху обществото, ще надмине всичките ни представи от днес.

Но истинският ужас не е само в това. Малко е, че целият ни живот ще бъде фиксиран в електронната база данни наблюдаван. Малко е това, че в тази база ще бъде записано колко често, в кой супермаркет, на каква цена и какъв размер презервативи купувате. В  Крайна сметка този чип ще дава възможност просто да ви зачертаят от обществото с натискането на един бутон, коментира утро.ру. Един единствен бутон може да затвори за вас всички врати на всички видове транспорт, всички граници, всички здания с обществено и лично предназначение, всичкия достъп до храна, достъп до информация от електронните мрежи. Един единствен бутон ще управлява живота от раждането до смъртта ни.

„Той ще направи това  – малки и големи, богати и бедни, свободни и роби, ще имат знаци на дясната си ръка или на челото и то ще направи така, че никой няма да може нито да купува, нито да продава, освен този, който има този знак или името на звяра, или числото на неговото име”, се казва в „Апокалипсис” на св. Йоан Богослов.

По този начин религията сякаш ни предупреждава за това, което е знаела още преди хиляди години от неизвестни за нас източници. Може би религиозните текстове и митове все пак съдържат безценни знания, свалени до нивото на разбиране на човечеството в онези времена и поднесени му на съответното равнище…

http://youtu.be/vbUCAl3O53o

(Visited 594 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Започна поробването на човечеството чрез „чипизация“ (видео)

 1. Anna Lazarowa

  Това е най-голямата мечта на илюминатите и тъмния елит – пълен контрол над всички , по всяко време , навсякъде , пълно зомбиране и манипулиране на целия свят като абсолютното идеалното стадо марионетки доведени до пълно робство и оглупяваяне !!!! :( Твърдо НЕ! НЕ! НЕ! Този път НЕ! Бих теглила една майна на цялата прехвалена \“цивилизация\“ , ако трябва и без това вече ми е дошла в повече отдавна… Ако трябва и кръв ще се лее , но никой БУДЕН интелигентен и нормален човек не трябва да се съгласявяа на тая робия !!! Но в цялата работа има и хубаво послание – май това е доста отчаяна мярка на изгубилите контрол тъмни сили на гнусния елит :)Тоя път няма да ги огрее! Хора,разберете – ние сме много по-силни и значими от колкото се опитват непрекъснато да ни внушават – всвки от нас и всички ЗАЕДНО ! Никой не може да ни причини това , без наше съгласие.Бъдете БУДНИ , мислете и отстоявайте себе си и своя свят !

 2. VB

  Даа. Ми супер. Наврете си ги тия чипове отзад! Няма никой да ме следи постоянно. Не съм участник в реалити шоу и не искам ФБР да ме следи докато спя! Слагаите си ги, който иска! Аз не искам! Искам да си плащам с пари и като отида на почивка, никой, освен близките ми, да знае къде съм! И никой не може да ми го наложи това! Никой не може да ти каже: „Сложи си чип в кожата“ Айде къш с вашите игрички! Живота не е някаква игра! А да ме сложите в еквивалента на Матрицата не искате ли? Няма да бъда ваш глупав роб!
  Наврете си чипа отзад и си го следете!

 3. Иван

  Изгубена кауза. Никога няма да пречупят хората и да им сложат чип. Дори не мога да си представя, какви вълнения ще има тук, ако някой малоумник реши да прокара това безумие

 4. Започва се, сега всичко ще се окаже че е за наше добро, и тълпите ще го направят……….
  http://botanicus.bg

 5. georgi

  Ами то вече се започна. Нали на новите документи има биометрични данни. Постепенно ще се опитат да ни наложат и чипирането под предтекст за наше добро. Първата крачка ще е при преминаване на държавните граници. Просто Големия Брат ще каже на малките братчета: Слагайте си чиповете иначе няма да ви допуснем и ще ви наложим и други рестрикции( политически и финансови чрез МВФ и СБ )

 6. CX

  Новината написана така звучи много зловещо, а всъщност става въпрос за съвсем обикновенни RDIF носители (а може би даже и магнитни), с които повечето (да не кажа всички) от вас вече разполагат в телефоните си, кредитни/дебитни карти и т.н. Такива чипове носят просто един символен низ с тях и нищо повече. Този символен низ е уникален за всеки чип и ако системата е разработена като хората просто би заместил необходимостта от носенето на документ за самоличност (а ако и банковата система е разработена добре, би заменила и необходимостта от носенето на кредитни карти и пари), но спокойно технологично сме толкова назад, че ако такава технология би била въведена, то при нас ще стане след минимум 100 години, не че не се използва активно и днес в някой фирми под формата на магнитни карти, а някой даже и на радио-вълни (RDIF), но модернизирането на полицията и промяната на базата данни на МВР ще отнеме много финанси и време. Ако целта на правителствата е да ви имат просто като един номер, бъдете сигурни че това и сега е така. Защото колко трудно мислите че е да ви локализират по телефонна клетка, или да изискат пълна информация от банката за вашите тегления и даже посредством камерите в магазина „да разберат какъв размер презервативи си купувате“. Просто технологията се развива и някой неща с които сме свикнали се модернизират, а ако не искате чипове съм сигурен че никой през вашия живот няма да ви ги имплантира насила, просто да сте наясно че вие вече носите със себе си подобни чипове и то по ваша лична воля.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>