22/03/2023

Кои сме ние

Сайтът http:// snaiper-bg.net се поддържа от

Елена Емануилова

За контакти: el_em@abv.bg

Телефон:

0888 631 873

 

 

(Visited 1 048 times, 1 visits today)

9 thoughts on “Кои сме ние

 1. Здравейте,
  Съвсем скоро разбрах за вашия сайт и започнах да чета с интерес, а и бе препоръчан във Фейсбук от уважаван от мен човек, което е гаранция, че си струва да бъде видян този сайт, но ето какво забелязах – досадна правописна грешка, която никак не прилича на някое сериозно издание…КосмонаФтика…

 2. Не е необходимо да публикувате коментара, само ви насочвам вниманието.

 3. ИНТЕРЕСНО, НО МНОГО МНОГО НЕГРАМОТНО НАПИСАНО!!!! МОМИЧЕТА, НАДЯВАМ СЕ ЧЕ СТЕ ЗАВЪРШИЛИ УЧИЛИЩЕ, НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КАК СЕ ПИШЕ?!

 4. Извиняваме се за грешките. Благодирм за градивната Ви критика. Понякога грешките, които допускаме са повече от умора на очите, отколкото от неграмотност.

  Все пак училище сме завършили и двете, даже и отгоре, но и двете не сме филолози и това очевидно се усеща от професионалисти като Вас.

  Още веднъж Ви благодарим за уместната забележка.

  snaiper-bg.net

 5. Еdnaj, прави ми впечатление, че ние в България сме като обсебени от граматиката, сякаш няма нищо по-интересно да се каже от това .., коментарите във Фейсбук са пълни с подобни забележки, колко жалко.

 6. Преди малко се опитах да отворя една реклама(на Оз за отслабване) във вашия сайт и … антивирусната ми НОД32 я блокира… ??? Защо публикувате
  заразени с вируси реклами ето линка : http://bg.search.etargetnet.com/generic/broad/go.php?action=ppc&cid=6&hh=AM1IDewUJMlExfyFmjwzDczRmj2zDczNmj3IOMuiDTuAOTug0NlEmcqfSMlI3b9dmjWzOf2Nmj0IOPrRnjWz0fsfkNlYxYmA0Y5cJM1gOTi90MzYmN3MGNhjmNwYJNhj2MzQ0MzE2Ylg2chhGb0fST4g0M5I0M2MOMlcGdmzJYzfSMzMOM0IOPWV2cmYOPi92YmEOPzfCM4zJYrfSMlInj2QxY4gOMiFDNzYGMyUxT9FmY1IDNWUDfkBJM0IJY5AOPrfyMlcnj3UONWQOPmVmcmcON1EDNlAnj5UOTWzOcmM0MyIDNWz0Y&at=1363293889&

 7. Тези реклами се наливат автоматично от Гугъл адсенс, не от нас – абонирани сме за тази програма на търсачката. Изненадвате ни, още повече – при нас се отваря безпроблемно.

 8. Да се правят забележки за правописни грешки е нелепо и глупаво и ако няма какво да кажеш просто не пиши.

  Идват 3 планетарни катастрофи по едно и също време – http atanasio. blog. bg/drugi/2013/08/14/vajno-e-kolko-neft-ima.1139467
  Ако не се вземат мерки ще има милиарди жертви но по-важното е ,че има решения и може да се избегнат катастрофите ако се започне трансформацията.

 9. сайтът е много интересен, дерзайте момичета от Пловдив….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *