27/07/2024

След натиск уволняващият сайт приема и гласове „За“ Бойко Борисов

След като бе пуснат сайт, „уволняващ“ премиера Борисов, за два дни над 330 хиляди души гласуваха „за“ отстраняването му от премиерския пост.

Организаторите на кампанията дадоха възможност и на феновете на Борисов да гласуват за оставането му.

Така хората от днес могат да се включат в реална интернет битка между привържениците и противниците на премиера.

Прави впечатление, че сайтът е много добре защитен, като хостингът му е в две европейски държави, а домейнът и защитата му са закупени в САЩ.

Организаторите на инициативата „Ще уволня Бойко Борисов“ са отправили послание, в което твърдят, че е бил оказан сериозен натиск от държавната администрация и по този повод заявяват: „Благодарим ви, г-н Борисов! Вие доказахте, че има нужда от такава инициатива!“.

Според тях „Бойко Борисов и Цветан Цветанов знаят кой стои зад инициативата, но не си признават, защото така ще докажат, че полицейщината следи, дебне и слухти всеки, не само политическите опоненти на властта, но и свободните български граждани„.

News.bg направи малка анкета из столичните улици и Банкя, като запита гражданите дали приемат или не подобни кампании и видове политически борби. Разнопосочни са мненията „За“ и „Против“ подобни инициативи.

Според едни именно Интернет е мястото, където се формират позиции и споделят мнения. Според други обаче истинското уволнение може да дойде само след реалните избори на есен.

news.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *