27/04/2024

Детска ваканция подарява мол „Галерия Пловдив” всеки уикенд

Тази събота и неделя, 9 и 10 юли, в Пловдив със сигурност ще кацнат марсианци. Това съобщи любимката на децата Лили Бързева, популярната звезда от телевизия „Евроком”. В тандем с тв режисьора Никола Шопов от продуцентска къща „Имидж Консулт” чаровната водеща организира в събота и неделя детски утра в мол „Галерия Пловдив”.

От 11 до 13 часа всеки уикенд /9, 10, 16, 17, 23, 30 и 31 юли/, всяко хлапе, което е в Пловдив, е добро дошло да се включи в игрите и забавленията дирижирани от Лили Бързева, Стефан Лозанов и няколко аниматори. Така мол „Галерия Пловдив” и фирма „Сиенит” подаряват на пловдивските малчугани пъстра и весела ваканция в града. Безплатните забавления в приятните и хладни атриуми на най-големия търговско-развлекателен комплекс в Пловдив и Южна България е идеалното решение за интересно прекарване на времето на палавниците, които не са на морето или при баба и дядо на село.

На 9 и 10 юли детското утро ще е до стената за катерене и освен посрещане на космически гости децата ще разучават народни танци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *