26/04/2024

Детско шоу Талантиада ще „изрови“ даровити пловдивчанчета

Талантливите дечица на Пловдив да са в пълна готовност – на 24 септември, събота, от 11 часа, те ще могат да демонстрират заложбите си в мол „Галерия Пловдив”. Това съобщи авторът и водещата – столичната актриса Илиана Балийска, която ще проведе в града на тепетата Конкурс за надталантчване „Мини Мис и Мини Мистър – Малки Големи Таланти” – Оригиналът! Всички мини сладури от 3 до 12 г. могат да покажат способностите си на празника на детското творчество, който е етап от XIII-тия фестивал “Малки Големи Таланти”. Малчуганите, класирани на първите 6 места в Пловдив, отиват на финала. Телевизионното му заснемане е на 30 септември в Националния дворец на децата в София.

„Днес кой ли не и къде ли не прави конкурси за таланти……, но ние сме Оригиналът”- казва любимката на децата Илиана Балийска, която притежава запазените марки “Мини Мис и Мини Мистър” и „Малки Големи Таланти”в Патентно ведомство.

Записването за конкурса е на място в мол „Галерия Пловдив”, от 10 часа, 1 час преди старта на шоуто на 24 септември, и на фен страницата във Фейсбук: Mini Mis i Mini Mistar/Мини Мис и Мини Мистър. Мини госпожиците и мини господата ще се надталантчват в две възрастови групи – от 3 до 6 години /детскоградинска възраст/ и от 7 до 12 години /1-ви до 6-ти клас/.

Лицата на Констанс и Денис, малките манекени на търговско-развлекателния комплекс, избрани на проведения през юни голям кастинг в мола, ще изгреят върху билбордове и афиши. Те ще рекламират заедно с Илиана Балийска провеждането в Пловдив на палавото детско шоу-Талантиада.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *