27/04/2024

Асандж: Разполагам със зловещи документи за Мърдок и САЩ!

Джулиан Асандж - непризната официално, но не и неофициално личност на 2010 година!

Собственикът и създател на сайта Уикилийкс Джулиан Асандж, който през миналата година взриви света със скандалните си документално доказани разкрития, съобщи, че разполага със ЗЛОВЕЩИ документи, които ще бъдат публикувани в случай, че се случи нещо лошо с него.

За съдържанието на скандалните записи той не каза нищо, но подчертава, че основание за притеснение трябва да има не само американското правителство, но и медийният магнат Рупърт Мърдок.

Джулиан Асадж твърди, че разполага с 504 документа, засягащи Мърдок и неговата корпорация News Corp.

Как Мърдок е свързан с безопасността на Асандж, основателят на скандалния сайт не споменава, но подчерта, че ако той или Уикилийкс бъдат застрашени по някакъв начин, то тази ЗАСТРАХОВКА ще бъде публикувана незабавно!

Това загадъчно изявление на Асандж прозвуча на фона на изказванията на неговия адвокат, че клиентът му може да получи смъртна присъда, ако бъде екстрадиран в САЩ.

Сега срещу Джулиан Асандж се води разследване по обвинение в престъпление от сексуален характер, извършено в Швеция. Той беше задържан в Лондон, а след това пуснат под парична гаранция, събрана от негови фенове.

Молбата на шведските власти за екстрадиция на Джулиан Асандж ще бъде разгледана от британския съд на 6 и 7 февруари. Датата за начало на процеса по искането на шведската страна беше оповестена след 10-минутно изслушване в съдебна зала в южен Лондон.

Нека си припомним, че и Асандж, и Мърдок са австралийци. Какво ли се крие между редовете на това изявление? Дано наистина не е нещо зловещо…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *