20/04/2024

Преподавател в университет направи на пихтия майка си!

По зверски начин уби родната си майка преподавател в пловдивски университет на христова възраст – на 33 години. Трагедията се разиграла вчера в село Скутаре, Пловдивско.

В 17.45 ч. в Районното управление на полицията в село Труд е получено съобщение, че млад мъж буйства и хвърля камъни по минаващи коли и хора на улица в село Скутаре, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Пристигналият на място автопатрул и екип на сектор Специализирани полицейски сили установили, че това е 33-годишният Крум Крумов от същото село. При задържането му мъжът оказал яростна съпротива, затова се наложило да бъде извикан екип на Бърза помощ.

Малко по-късно при претърсване в къщата му на ул.”Гавраил Генов” полицаите открили трупа на 59-годишната му майка Диана Иванова.

Крум Крумов е главен асистент в катедра „Технология на млякото и млечните продукти“ в Университета по хранителни технологии в Пловдив, съобщи Дарик радио.

Той преподава френски език. По първоначални данни е убил майка си с множество удари с твърд предмет по главата. Пенсионираната служителка на пощата в Пловдив била с размазана глава, до нея имало два окървавени чука и машинни детайли.

Потресени сме, такова нещо не сме очаквали от това семейство, заяви кметът на село Скутаре Георги Тимонов. Той обясни, че бащата на Крумов – бивш кмет на селото, е починал преди 3 години. Според Тимонов убийството е извършено с особена жестокост.

„Той е направил майка си на пихтия, удрял е с два чука“, каза кметът. По думите му преподавателят по френски език досега се е представял като възпитан и отговорен човек.

От МВР допълниха, че Крум Крумов е настанен в Центъра за психично здраве в Пловдив. Предстои да бъдат извършени психиатрична и съдебно-медицинска експертиза.

Преди година младият мъж отново е бил на лечение в Центъра, потвърди управителят д-р Инко Кехайов, цитиран от Дарик радио.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *