05/04/2020

Аденският магнитен вихър – врата към други светове?!!!

В странен доклад, изготвен за министър-председателя на Русия Путин от адмирал Максимов – началник на Северния флот се посочва, че мистериозен магнитен вихър с център над Аденския залив,  е станал причина за безпрецедентно обединяване на  усилията на Русия, Съединените щати и Китай за неговото проучване, произход и причини за появяването му.

Аденският залив е един от най-важните водни пътища в света. Разположен е в Арабско море между Йемен на южния бряг на Арабския полуостров и Сомалия в региона на Африканския рог, през който всяка година преминават над 21 хиляди кораба.

Според този доклад, американските учени са започнали да забелязват формирането на този вихър в края на 2000 г., след което американците създадоха база за оперативни действия в региона на Африканския рог в Джибути. След атентатите от 11-ти септември Джибути стана център на съвместните оперативни сили в региона на Африканския рог (CJTF-HOA) на американското и африканско командване.

Последва относителното стабилизиране на Аденския вихър от неговото откриване през ноември 2000 г. Но в края на 2008-ма година той започва да се разширява и това накара САЩ да издаде извънредно предупреждение към целия свят за това мистериозно събитие, в отговор на който следните нации насочиха военноморските си сили в тази област:

Кралският австралийски флот, белгийските ВМС, Българският военноморски флот, канадският военноморски флот, народно освободителните военноморските сили на Китай, кралският датски флот, френският флот, немският флот, гръцкият флот, индийският военноморски флот, флотът на Ислямска република Иран , италианските ВМС, морските сили за самоотбрана на Япония, флотът на Република Корея (Южна Корея), кралският флот на Малайзия, военноморските сили на кралство Холандия, ВМС на Пакистан, португалският флот, кралският Саудитски флот, руският флот, ВМС на република Сингапур, испанският флот, шведският флот, кралският тайландски флот, турските ВМС, Британския кралски военноморски флот и военноморските сили на САЩ.

Използвайки като претекст, че тези военноморски сили са необходими за защита на Аденския залив от сомалийските пирати, които всъщност са леко въоръжени младежи, търсещи храна, докато този мистериозен вихър унищожава риболовните им кораби, адмирал Максимов посочва в този доклад, че това струпване на военноморски сили в района е най-голямото по рода си в историята на човечеството и че Русия е подготвена да се присъедини към американците, за да „устоят“ на атаките! Много световни анализатори смятат, че това колосално струпване на сила не е насочено към сомалийските пирати, а към „непознати сили“ , които много наблюдатели по света смятат, че имат „извънземен характер“.

От началото на изминалия месец (ноември 2010 г. – б.ред.) Аденският вихър започва извънредно да се разширява , което за първи път от откриването му е предшествано от земетръсна дейност. Важно е да се отбележи, че всичките 40-60 земетресения в Аденския залив през миналия месец са първите, които са отбелязвани в този район откакто е създадена сеизмологията и се прави регистрация на земетресенията /виж снимката/.

Този доклад посочва още, че всички тези земетресения варират между 4,5 и 5,4 по скалата на Рихтер и почти всички те са на или около 10 км дълбочина и са странно свързани във времето с мистериозната поява на Южния екваториалнален пръстен на планетата Юпитер, който изчезна през месец май.

Въпреки че информацията, съдържаща се в този доклад не се дискутира в традиционните медии, същото не може да се каже за алтернативните сайтове за новини, някои от които дори изтъкват, че Аденският вихър може да е ВРАТА КЪМ ДРУГИ СВЕТОВЕ!

Друг сайт- китайският Danwi пък изтъква, че засилването на магнитния вихър в Аденския залив и появяването на Stargate е започнало само месец след тайнствената синя спирала над Норвегия от 9-и декември 2009.

Каква е истината за Аденския вихър може само да гадаем, но според адмирал Максимов климатът в цялото северно полукълбо за броени дни е претърпял КОЛОСАЛНИ промени.

Така например, най-голямата транспортна система в света – британската, излезе от строя заради безпрецедентен сняг и студ. По същия начин и причини  Германия  изпадна в хаос от силните снегове. Швеция отчита най-ниските температури от 100 години насам, а в Китай пада невиждан за последните 30 години сняг, довел до смъртта на над 70 хиляди селскостопански животни.

В САЩ се съобщава за едни от най-силните снежни бури в историята на страната.

Неизвестни за световната общественост са причините за скриване на истината за всички тези събития. С появяването обаче на сайта Wikileaks много от тези истини, които бяха класифицирани като конспирации, започват да излизат наяве.

Такива например бяха разкритията на американските документи за войната в Ирак и Афганистан, за клиничните изпитания на Пфайзер в Нигерия, както и за заканата на сайта да публикува секретните документи за Аденския вихър.

30dumi.pozicii.net

(Visited 267 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *