29/03/2024

Оригинален протест: Секс с президент срещу АЕЦ!

Нахаканата журналистка Шарлот Рош

Журналистка от Германия е готова да извърши прелюбидеяние с президента на най-голямата европейска държава в знак на протест и с искане той да спре плановете на канцлера Ангела Меркел по отношение на атомните централи на страната.

Телевизионната водеща и публицист Шарлот Рош е категорично против ядрената енергетика. Поради тази си твърда позиция тя предложи на президента на Германия Кристиан Волф, да преспи с него, ако Волф откаже да подпише приетия от правителството на Ангела Меркел закон за удължаване  живота на 17 германски атомни електроцентрали.

Шарлот Рош уверява, че е обсъдила авангардното си предложение със своя съпруг и той я подкрепя в инициативата й. Сега, както отбелязва журналистката, остава да се получи и съгласието на първата дама на Германия – 37-годишната Бетина Волф.

„Аз също имам татуировка“ – Рош заяви, напомняйки за татуировката, която носи съпругата на президента.

Шарлот Рош е широко известна с романа Feuchtgebiete („Мокри  места“), издаден
през 2008 г. В него авторката се спира на любовния  си живот и описва различните сексуални практики.

За реакция на президента на Германия на предложението на Рош засега не се
съобщава, пише www.30dumi.pozicii.net.

Можем само да гадаем дали в мотивите на екстравагантната дама не се крие и друг подтекст. Примерно, че е влюбена в президента си и търси начин официално да достигне до сърцето му. И до… леглото му.

А може намеренията й да са напълно искрени. Ако успее само ще докаже за пореден път, че любовта наистина е способна да спаси света!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *