26/04/2024

10.10.10: Само да поискаме, можем да станем мнооого щастливи!

Нумерологията без колебание твърди, че тазгодишният десети ден на октомври е мистичен и най-важното – той е най-щастливият ден от началото на третото хилядолетие!

Причината – трите десетки в датата. Датата е толкова особена, че на нея са посветили свои материали такива уважавани медии, каквато е БиБиСи, например.

И нищо чудно днешният ден за много хора да се окаже тъкмо най-щастлият  в живота им. Според източните езотерични школи мисълта е мощна енергия. А когато голяма част от човечеството е настроило мислите си на вълна чудеса и щастие, току виж вземе и стане. Пък и като се замисли човек – по-приятно е да хабиш енергия по мисли около щастието, което непременно ще ти се случи, отколко за обратното.

С тази светла вяра – или по-скоро – неосъзната молитва, хиляди вдигат днес сватби, защото искат не просто да се оженят, а да са щастливи в брака. С тази светла нажеджа днес в източно-православните храмое бяха кръстени много деца в името на Христа.

Трите десетки на днешния ден са магически, без колебание казват астролозите. Те имат особен смисъл и сила. Освен това днес е последният ден от годината, когато може да се наблюдава мощен звездопад. Той продължава вече три месеца. Онези, които успеят да видят падаща звезда на деня с трите десетки, неминуемо ще са
късметлии.

През следващите две години също ще има щастливи дати – 11 ноември 2011 г. и 12 декември 2012 г. След това ще има чак на 1 януари 3001 г., предупреждават астролозите.

Така че да обобщим: Вън всякакви черни мисли и всякакво обезкуражаване поне днес! Светлите мисли днес са като слънчеви семенца, които посяваме. И няма начин от тях да не се роди нещо наистина прекрасно. И за нас, и за всичко живо и неживо на тази Земя, в тази Вселена…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *