19/03/2024

Две ескадрили НЛО прелетяха над Португалия и Флорида, САЩ

Няколко бели неидентифицирани обекта, летящи противоположно на полицейски хеликоптер, съобщават в мрежата очевидци от Португалия. Ако добавите филтър на видеото се наблюдават три други обекта, но с малко по-тъмен цвят. Две други прозрачни сфери се появили пред хеликоптера,  летейки близко до него.

Ако пък забавите видеоклипа може да забележите и черно кълбо, летящо в посоката на вертолета. 1Над Португалия

Това нашествие може да се наблюдава всеки ден, твърди авторът на кадрите. През нощта – само случайно. През деня може да се снима всеки самолет и ако забавите видеото ще получите тези черни супер бързи кълба.

Хората идея си нямат какво виждат.

Това е заснето над Ерисейра – селище в окръг Лисабон, Португалия. Част е от община Мафра и влиза в състава на голямата градска агломерация Голям Лисабон.

НЛО флотилия от шест обекта е засечена и над Флорида, САЩ И също в близост до пътнически самолет, летящ на изток.

2Над Флорида

Очевидци разказват, че обектите се появили от север и се насочили на югоизток. Прелетели точно над Южния булевард и горски хълмове над Уелингтън, щата Флорида.

Бел. ред: Дали пък една и съща НЛО флотилия не е прелетяла и над Флорида, и над Португалия? Колко му е при тяхната нечовешка скорост. Пък и очевидците в САЩ са ги ведили да отпрашват горе-долу в тази посока?…

Земни хроники

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *