26/04/2024

Заснеха странен летящ камък над индианска пирамида в Мексико (снимки)

12378492281Снимки на летящ в небето камък над древния ацтекски град Теотиоакан – недалече от столицата на Мексико, са направени на 28 август тази година. Изпратени са на сайта на реномираната разследваща необичайни обекти и явления организация MUFON.

Докато правили снимки на пирамидите на Слънцето и на Луната туристите не забелязали нищо необичайно в небето, обяснява един от авторите на кадрите. По-късно обаче разглеждайки, фотографиите той забелязал някакво неясно петно на фона на белите облаци.

Увеличил този детайл и видял странен зелен конус, реещ се в небето.

Без съмнение – това не бил безпилотен въздушен балон, не приличал и на насекомо или птица. А насекомото се споменава, тъй като най-често те са обичайните заподозрени и с тях обясняват аномалиите, уловени от камерите.

Най-много прилича на парче скала, покрито със зелен мъх. Някои уфолози дори „видели“ в този обект „грамадна фигура, седяща на въздушно средство – подобно на скутер“. За да се види такъв образ обаче е нужно доста голямо въображение.

И без фигура обектът си е достатъчно любопитен и доста се различава от масово разпространените в мрежата снимки и клипове на НЛО.

А може би това е някакъв бъг в матрицата?…

paranormal-news

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *