29/03/2024

Признаци за натрупана лоша енергия в дома ни. Има решение

Въпреки, че енергията е ефимерна, да се отрича съществуването и е безсмислено. Тя витае навсякъде, където има емоции.

Как да разберете, че във вашия дом енергията е лоша? Не е необходимо да бъдете екстрасенс, само наблюдавайте какво се случва около вас.

1. В жилището започват да се появяват насекоми (хлебарки, мравки и т.н.).

2. Някои вещи се губят.

3. Често боледуват хората, дори и домашните животни.

4. Не се вкореняват или бързо увяхват растенията.

5. Електрическите крушка изгарят по-бързо от нормалното, при условие, че инсталацията е изправна.

6. Електроуредите се повреждат.

7. Вътре се появява неприятна миризма без да има ясен източник.

8. Чуват се звуци и шумовете с неизвестен произход.

9. Проблеми с кранове и тръби, които постоянно капят.

10. Без вятър и течение се отварят врати.

11. Или напротив, появяват се силни течения.

12. Ситуацията в къщата е напрегната.

13. Всички се държат като сънливи мухи.

14. Сънувате тревожни сънища. Самият сън не облекчава умората и не възстановява силите.

15. Домът е построен от лоши хора.

16. В къщата не толкова отдавна някой е умрял.

Ако установите три или повече такива съвпадения, сериозно се замислете как да „подобрите“ енергията на дома.
За да направите това, е необходимо да използвате следните техники:

1. На първо място трябва да изчистите от негативна енергия от себе си, само тогава можете да започнете да очиствате помещенията. Най-добре от всичко помага водата. Ако върху вас няма сериозни въздействия (проклятие или уроки), ще ви помогне душ.

Нанесете върху тялото си готварска сол, без косата. Солта абсорбира много добре лошата енергия. След това бързо, докато тя не започнала да дразни кожата, я измийте. Мислено поискайте от водата да ви помогне да се очистите. Говорете с нея естествено, като с приятел и съюзник. Водата е много чувствителна към емоциите, това е доказано от учените.

2. Сега подгответе къщата за енергийно прочистване. Облечете дрехи от естествени материи. Свалете украшения и бижута. Отворете всички прозорци и врати в къщата. Накарайте останалите хора да излязат навън.

Изхвърлете целия боклук: всичко, което не сте използвали повече от една година. Не съжалявайте. Направете същото и със старите дрехи, които можете да дадете на бездомните. Счупени и напукани съдове, също изнесете на боклука. След това внимателно измийте всички огледала, така че да са напълно чисти и без петна. Трийте ги по посока на часовниковата стрелка, направете 13 обиколки.

3. Вземете няколко стръкчета репей или жълт кантарион. Напълнете леген с вода, добре е да е от разтопен сняг. Намокрете билките с водата от легена и поръсете всички ъгли на къщата, а след това напръскайте ръцете и лицето си. Не се трийте, позволете на водата да изсъхне сама. След това трябва да изгорите билките и да опушите с тях цялата къща.

4. Къщата може да се изчисти и с горяща свещ. Увийте свещта в хартия за да не може топящият се восък заедно с негативната енергия да влиза в контакт с кожата. Със запалената свещ се разходете из къщата, по посока на часовниковата стрелка. От ляво на дясно в кръг обиколете със горящата свещ вратата. Три пъти прекръстете леглото.

5. Почистете ръцете си след всичко това. Просто ги измийте под течаща вода със сапун и сол. Не се трийте и изчакайте, докато изсъхнат сами.

6. След три дни трябва да проверите доколко почистването е било ефективно. За целта запалете свещ и изчакайте докато изгори наполовина. Ако восъкът образува неправилни и уродливи форми и пуши, значи все още е останала лоша енергия.

Повторете ритуала с горящата свещ. Правете подобни очиствания поне веднъж годишно. Успех!

Бел. ред.: Много хора възприемат всичко това като суеверие. Но безспорна истина е, че всичко на този свят е енергия. Инфото от нас, изборът как да постъпите – от вас.

Илюстрацията е от интернет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *