20/04/2024

Германска телевизия официално съобщи за химтрейли над страната (видео)

В предаване на германска телевизия се съобщава, че военните разпръскват във въздуха тонове химически вещества. Ето частичен превод от видеото по-долу:

„Това е тяхната основна цел. Но аз бях учуден, че този изкуствен облак се разпространи толкова широко. Радарните снимки са зашеметяващи като се има предвид, колко тона химически елементи са били необходими да се разпръснат. Въпреки че военните ни уверяват, че разпръскват само малки количества. Отговорните лица от армията казват, че използваните вещества не са вредни „.

„В Съединените щати непрекъснато има протести в продължение на много години срещу тези военни операции, а сега хората се мобилизираха и в Германия. Пример за това е Йоханес Remmel от Партията на Зелените. “

„Очевидно е, че огромни райони са замърсени от тези нелегални действия и всичко това трябва вече да се оповести публично. Правителството трябва да даде обяснения на хората, които вече подозират, че нещо не е наред „, се казва в предаването.

Бел. на www.snaiper-bg.net: Години наред официалните власти отричат в небето на планетата ни да се разпръскват вредни химикали. Но независими изследвания отдавна са доказали обратното. Дори има градове в САЩ, чиито администрации са ги обявили за „Свободни от химтрейли“ (химически трасета).

Според мнозина по този начин се води невидима война срещу здравето и живота на хората с цел редуциране населението на Земята. Преди да се преселят в другите светове обаче, милиони хора ще опразнят джобовете си в напразни опити да се излекуват и да спасят живота си. По-голямата част от парите за лечение със скъпи „лекарства“ по правило отиват в едни и същи международни компании мастодонти.Установката HAARP в Аляска

Български инженер твърди, че всъщност химтрейлите са част от климатичното и психотронно оръжие HAARP, разположено на Аляска. Металните частици в химтрейлите, както вече ги наричат по цял свят тези изкуствени отровни облаци, според него превръщат небето в проводник, по който се изпращат зловещите сигнали, предизвикващи  бедствия от HAARP, както и манипулиране на тълпи.

Химтрейли неведнъж са наблюдавани и над България. Време е вече да се заемем и да проследим – настъпват ли някакви катаклизми или бурни събития след появата им?

Вижте подробности от текст и видео Тук, както и коментара на д-р Ръсел за вредите от химтрейлите Тук.

Текстът е допълнен

http://yavor1kamenov.blog.bg

2 thoughts on “Германска телевизия официално съобщи за химтрейли над страната (видео)

  1. За това мъртвородените са много, децата с вродени малформации също, децата с аутизъм и т.н т.н.Но няма власт и сила,която да спре така наречения елит на земята и техните марионетки военните това е…хора, бавно но сигурно загиваме.

  2. ZA SAJALENIE E TAKA !!! TAZI GODINA MI IZSAHNA GRADINATA ZARADI TEYA GADOVE.NIAMA DA SPRAT,VSICHKI GOLEMI BEDSTVIA SA SAMO OPITI ZA DA RAZBERAT DOKADE SA STIGNALI SAS KONTROLA NA VREMETO !!!ZA TOVA CHE IZBIHA STOTITSI HILIADI,….TE MU KAZVAT STATISTIKA.MOLIM SE NA GOSPOD DA GI PREVARNE VSICHKITE VAV STATISTIKA,ZA DA SE USMIHNE ZEMIATA OTNOVO!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *