26/04/2024

Д-р Акуино: HAARP може да контролира времето, пространството и гравитацията

Брилянтен физик  публикува революционна творба, в която се позовава на още 30 научни работи,  показващи, че HAARP има невероятна сила. За нея не подозират изследователите на високочестотните излъчвания. (Още подробности за HAARP и климатичното оръжие – вижте тук).

Д-р Фран Ди Акуино пише за способността на напълно функционалната мрежа   HAARP, активирана повсеместно, не само да повлияе климата и на геофизичните събития, но също така и върху пространството, гравитацията … и дори директно върху  времето! Сега мрежата на HAARP  (твърди се, че съоръженията на снимката са именно на НAARP ) има много нови възможности и една от тях е почти готова за експлоатация в края на света – в пустинята и Антарктида. Ще станат ли собствениците на НAARP владетели на времето?

Най-опасният?

Управляващата фракция на трите най-големи страни в света – САЩ, Русия и Китай може да бъде съпричастна към опитите за отстраняването на човека, който по тяхно мнение е най-опасен  в света.

Не, той не е ужасен  терорист от международен мащаб, дори не е луд учен, който с нов вирус може да унищожи човечеството. И въпреки това
може би най-опасният човек в света сега може да бъде  наречен   бразилският физик  д-р Фран Де Акуино.

Ди Акино не е измислил “лъч на смъртта”, не е разбили  кодове за стартиране на ядрени ракети. Той обаче е потенциално още по-опасен, защото освободи духа от бутилката за високите технологии, защото владее една от най-големите загадки – истинската цел на HAARP.

HAARP  идва от съкращението на Изследователска програма за проучване на полярните сияния с високочестотни въздействия. Мрежата от тези съоръжения на HAARP, покрива целия свят от единия полюс до другия. Скоро ще бъдат стартирани съоръжения и в Антарктика.

Ди Акуино  в научната си работа показва, че нискочестотното, но изключително мощно излъчване и предизвиканото от него нагряване на йоносферата може да предизвика земетресения, тайфуни и суши. Но за разлика от Магьосника от Оз,  HAARP има реални възможности.

Академичната работа на този физик с цитати от други   научни трудове, говори за невероятните възможности на тази мрежа.

HAARP може да  влияе на гравитацията

Повечето изследователи на HAARP   предполагат, че тази система може да причинява земетресения и урагани. Потвърждавайки тези подозрения, творбата на Ди Акуино разкрива и още неща. Използването на излъчвания с висока честота може да променя и дори да контролира поведението на гравитационните полета – твърди той.

Според Ди Акуино може да бъдат премествани или дори транспортирани тежки предмети с помощта на “гравитационни щитове.” А установката е способна и  на повече.

Технологията може да генерира обвивки за гравитационни екрани. Генерирането е възможно благодарение на конструкцията от полупроводници с висока поляризация, затворени между две плочи от метално фолио със слоеве изолация между тях. Обвивките на гравитационните екрани могат да бъдаг с дебелина  от един милиметър.

Теоретичните изчисления на Ди Акуино експериментално се потвърждават от опитите на друг физик – Димитриу Ставрос от TEI-Аthens, от гръцкия  Департамент за електрически проекти. Ставрос успешно показва как електромагнитното поле взаимодейства с гравитацията.

А  най-удивителното – Ди Акуино казва, че работещата на пълна мощност HAARP е в състояние да изкривява  времето.

Забавянето на времето е ефект, описан от специалната теория на относителността на Алберт Айнщайн. Пространство-времето се изкривява, когато скоростта на тялото, което има маса, е близка до скоростта на светлината.

HAARP може да управлява времето и пространството

Следва.

Read more: http://30dumi.eu/2012/08/d-r-akuino-haarp-mozhe-da-kontrolira-vremeto-prostranstvoto-i-gravitatsiyata/#ixzz2339neB2g

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *