18/10/2021

Д-р Акуино: HAARP може да контролира времето, пространството и гравитацията – II част

Работата на Ди Акуино  посочва и  възможността за това , че областта, формирана чрез HAARP от ултранискочестотно поле, е в състояние да премести тяло с маса  във време, което е различно за обикновения наблюдател. Това е създадено и трябва да работи.

За илюстрация той дава океана и пътуващ в него кораб. Той обяснява: “…  съдът е  изработен от стомана. Когато той бъде изложен на еднородно нискочестотно електромагнитно поле, благодарение на определена честота и интензивност, плавателният съд ще се премести  във времето. Важно е да се отбележи, че полето,  което е необходимо да е  еднородно, трябва непрекъснато да въздейства върху кораба по време на преместването му в новия промеждутък от време.

В случай на нееднородност на полето различни части на кораба ще се движат в различни интервали от време в  бъдещето. Освен че такова поле трябва да следва кораба, структурните елементи, генериращи полето, трябва да са вътре в кораба. Хората вътре в кораба ще се движат в различни интервали от време, защото проводимостта и плътността на телата им ще бъдат различни. ”

Трябва да се отбележи пълното сходство на този сценарий с  описанията на  очевидеца на експеримента „Филаделфия“ ( подробности за този експеримент – вижте тук) Чарлз Оленд.  Този експеримент на ВМФ на САЩ, наречен “Дъга” в началото на 40-те години на миналия век, сега често се описва като фантастика, който няма общо с реалността.

Въпреки това, вярващите  в историята настояват, че един от участниците в този инцидент на есминеца “Олдридж” е известният изобретател Никола Тесла – геният, който е изследвал електромагнитното взаимодействие. Целта експеримента е била да се постигне невидимост на кораба, но той завършва трагично, а  различни части на кораба са разпръснати в различни части на пространството и времето.

Някои силно подозират  участието на Tесла в  създаването на многото функции на HAARP, сега актуализирани и подобрявани в съответствие с последните научни постижения на XXI век.

За какво  ще се използва HAARP? За климатичните войни? Като отключващ механизъм за  геофизични процеси? За манипулиране на гравитацията  и времето?

Някои дори смятат, че тази технология е в състояние да влияе върху съзнанието и да доведе до лудост хората.

http://beforeitsnews.com/science-and-technology/2012/05/physicist-haarp-manipulates-time-2167703.html

Read more: http://30dumi.eu/2012/08/d-r-akuino-haarp-mozhe-da-kontrolira-vremeto-prostranstvoto-i-gravitatsiyata-ii/#ixzz233MBzH4Y

(Visited 194 times, 1 visits today)

One thought on “Д-р Акуино: HAARP може да контролира времето, пространството и гравитацията – II част

  1. Ако това беше вярно, Америка отдавна да е ударила Иран или коя да е държава и да се е превърнала в пълен господар на света. Да, ама не. Мисля, че доста неща не се споменават и има някакви пречки, тази нечия МЕЧТА, да стане реалност. Не че не се правят опити в тази насока, но няма да се позволи на тиранин да овладее подобна сила. В края на тъмната епоха, Висшия разум ше отнеме силата на тираните, вместо да им я даде.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *