24/04/2024

На трима братя от Доминикана им поникнаха женски гърди (видео)

Братята Рамирес от Доминиканската република били шокирани от факта, че започнали да им растат женски гърди – при това много красиви.

Поради тази необикновена аномалия те започнали да се чувстват много неловко и за две години забравили както е това „нормален живот“. Над обикновените подрастващи на 11, 12 и 17 години се подигравали и издевателствали. Били наричани хомосекуални и хермафродити. Затова не им оставало нищо друго, освен да се обърнат към лекарите.

Местните специалисти открили рядко генетично заболязаване, но не могли да назначат подходящо лечение – само предложили на нещастните братя хормонални препарати, които увеличават процентното съотношение на мъжките спрямо женските хормони в организма. Става дума за тестостерон, който потиска естрогена.

Но когато и това не помогнало бащата на тези необикновени доминиканци на име Филип помолил хирурзите да ампутират ненужните на синовете му гърди.

Хирургът Педро Антонио се съгласил не само да извърши операцията, но неговата клиника заплатила скъпоструващата хихургична намеса.

Сега братята Ери, Габриел и Дани (на шокиращите снимки те са преди операцията) са невероятно щастливи за това, че са станали пълноценни мъже като се надяват всичко в живота им да се промени към добро. Те дори се надяват да си намерят приятелки.

http://youtu.be/7z8IJ2HWRM0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *