24/04/2024

Нов удар на РЗС: Цветанов бил наследник на контрабандист №1!

Емил Василев

За Цветанов ще има доста да се говори. Ние смятаме, че той е намесен в доста други далавери. Имаме и доказателства. Конкретно – закриването на безмитните магазини отпуши контрабандата. След като се отпуши контрабандата, се вдигнаха акцизите. Тук е интересна ролята и на Владислав Горанов – заместник-финансовия министър.

Имаме дупка от 700 милиона, тя е нараснала от намалена събираемост на акцизите.Иван Тодоров-Доктора си има наследник и той се казва Цветанов, заяви Василев тази сутрин пред bTV.

Той допълни, че РЗС възнамерява да изнесе тази информация с доказателства – както писмени,така и свидетелски показания.

Доктора,който беше сочен като бос на контрабандата,беше застрелян на 22 февруари 2006 г.в София.

Факт е, че Цветанов засега не е хванал нито една сериозна контрабанда на цигари, факт е и конфликтът му с шефа на митниците Ваньо Танов.Ако трябва с риск за живота си, ние ще ги разкрием тези ченгета, закани се Василев, който по професия е адвокат, уточнява БГНЕС.Депутатът поясни, че тактиката на РЗС ще бъде редовна пресконференция в петък в 13 часа, но засега не се знае дали този или следващия, защото има притеснения за екипа на партията.

На мен се падна честта да изнеса информацията за имотното и финансово състояние и на Цветан Цветанов, а Андрей Иванов, който замина за Египет, ако имаше как и в космоса щеше да излети, каза още Василев по повод информацията, че председателят на Столичния общински съвет е придобил по съмнителен начин 60 имота.

Поставяме въпроса защо тези хора са толкова богати, как така полицаи се оказаха толкова богати. Когато е бил полицейски служител, Иванов е придобил пицария, бинго зала на негово име като физическо лице. Експертите казаха, че по пазарни цени имотите надхвърлят в момента 10 млн. лева, каза депутатът и се закани, че това ще бъде доказано.

Ние преценихме, че сега е моментът да бъдат изнесени тези данни – както за Цветанов, така и за Иванов. Работили сме доста време по събирането на тези материали, заяви още Василев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *