19/03/2024

Ванга: „Те не разказаха и едно синапено зрънце от това, което видяха на Луната“ ( видео)

„Те са тук и ни гледат“ – това съобщил на Земята Нийл Армстронг малко след като стъпил на Луната.

Десетилетия наред НАСА твърдеше, че записите от това епохално събитие били изгубени. Хайде де, изгубени…Това пък беше един от мотивите за твърденията, че събитието е фалшифицирано.

Обаче прави ли ви впечатление – поне на по-старото поколение, че по времето на комунизма, когато руснаците и американците бяха непримирими врагове, никой в Русия не се усъмни в това кацане. Мълчаха като н…рани и цензурираха събитието – в нашите медии бе съобщено с три изречения. Нямаше да пропуснат да бият тъпаните, ако бяха надушили измама. Никой не може да убеди легендарния космонавт Алексей Леонов от социалистическо време, че кацането на Луната е било фалшифицирано.

А сега, когато двете велики сили са в позиционна война, през ден в Русия се публикуват текстове за фалшификацията на века?

Логично е да се замислим кой има най-голяма полза от приказките за фалшификация – май ще излезе не друг, ами НАСА?  Щом е измама, няма нищо за разказване и показване на видяното там. Затова са поръчали и студийните снимки на режисьора Кубрик. Дезинформацията да бъде още по-убедителна. Просто – хипотеза.

Имало е три още три американски кораба,струващи милиарди долари, подготвени за полети до Луната. И изведнъж програмата през 1972 г. спира. Напуска точно тогава НАСА и легендарният Вернер фон Браун, без който сега нямаше да говорим имало ли е, или не кацане на човек на Луната.

Сега пък две големи частни компании инвестират милиарди в космически изследвания. Много уфолози смятат, че те скрито са финансирани от правителството. Така се заобикалят законите за достъп да информация – никой не може да задължи частника на съобщава каквото и да е било на обществото.

Незабравими, макар и загадъчни си останаха думите на нашата Ванга от онова време: „Те не разказаха и едно синапено зрънце от това, което видяха на Луната“.

И американци и руснаци очевидно знаят за Луната много повече, отколкото позволяват за знае масовата публика. Например изумителен е фактът, че един от автоматичните апарати на руснаците, кацнал на Луната, освен необходимата апаратура, бил оборудван и с картечница.

Картечница?….


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *