24/04/2024

Числата са заредени с енергия – как да се възползваме от нея

Много хора бъркат понятията „число“ и „цифра“. В действителност цифрите са само графични изображения на числата, всяко от които изпраща свой енергиен сигнал във Вселената.

Ако „вградите“ дадено число в живота си, можете да привлечете, лично здраве и щастие, благоденствие.

Стандартното използване на числата е повторението им на себе си. Мислете за числото, търсете го в ежедневието – в номера на билета за метрото, ​​автобуса, магазина.

Напишете го на лист хартия и го носете със себе си, бройте крачките си, кратно на желаното число. Заветното число трябва да ви придружава през цялото време – тогава то ще ви чуе и ще се притече на помощ.

Задължително си представяйте благоприятния изход от планирано събитие: така ще го вкарате в реалния си живот, и ще го „опитомите“.

Значение на числата

Единицата символизира сила, стремеж нагоре, енергия, лидерство, движение към целта. За жените нумерологията препоръчва да носят бижута с изображение на Слънцето – то е свързано с единицата и ще помогне на тези, които имат нужда от силата на числата. А за да се насочват парите към вас, носете в портфейла си винаги монета от един лев.

Двойката привлича спокойствие, уравновесеност и любов. Ако искате бързо да подредите личния си живот, да придобиете желана вещ, поставете у дома си двойка еднакви предмети: два свещника, две възглавници, две еднакви чаши, две еднакви картини.

Тройката – числото на кариерата. Тя насърчава издигането в кариерата, събужда креативността, носи късмет, а също така укрепва семейните отношения. На бюрото си винаги трябва да имате не една, а три химикалки. А отдясно да лежат три папки. За дома си купете тристранна пирамида.

Четворката носи стабилност, увереност в бъдещето, жизнена стабилност. Вместо компютърно кресло с 5-6 крака, поставете един обикновен стол с 4 – и веднага ще се почувствате по-уверени и защитени. Като талисман изберете фигурка, стояща на четири крака-опори.

Петицата има положителен ефект върху здравето, укрепва духа. Прекрасен талисман за тази цел е петолъчна звезда, тя може да бъде окачена над главата на леглото. Картина с пет галопиращи коне, окачена в хола, усилва ефекта на числото.

Шестицата привлича у дома спокойствие и хармония. Следете броят на приборите за хранене на масата да е равен на шест или дванадесет. Във вазата за плодове поставете 6 или 12 плода. Ефективна ще бъде картина с пчелна пита с форма на шестоъгълник.

Седмицата засилва интуицията, дава мъдрост и спокойствие. Универсален талисман – седем слона. Сложете ги един до друг на перваза на прозореца с хоботите навън. Друг вариант за талисман – седем еднакви чаши в шкафа, подредени в един ред.

Осмицата привлича финансово благополучие. Благоприятен като талисман е ключодържател във формата на осмица. Не е зле със свои ръце да направите красива бродерия под формата на осмицата (или да нарисувате картина) и да я поставите на видно място – като например вдясно на входната врата (от вътре навън).

Деветката помага да се приключват успешно всички започнати дела, ускорява всички процеси. Ако трябва да привлечете някое събитие, установете контакт с деветката. Носете в портфейла си девет еднакви монети. Нанижете на нишка девет мъниста и ги носете със себе си, като всеки ден ги прекарвате през пръстите си и мислете за благоприятното разрешаване на проблема си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *