19/03/2024

Mirror: Морски пехотинец твърди, че е служил 17 години на Марс (видео)

Морски пехотинец твърди, че 17 години е служил на Марс
Бивш морски пехотинец твърди в интервю, че през последните 17 години е служил не къде да е, а на…Марс. По думите на бившия военен, който се представя като капитан Кей, неговите задължения били свързани с охраната на хората в извънземната база от недружелюбното местно население, съобщава Mirror.

Капитан Кей (Ранди Крамер) разказва, че той бил един от командирите на секретния космически флот, който се подчинява на многонационална организация под името Earth Defense Force (Служба за защита на Земята.) За 17 години, които той прекарал на планетата Марс му се наложило да работи заедно с граждани на САЩ, Китай и Русия.
Основната мисия на капитана била да защитава пет изследователски бази, построени от хората на Червената планета от населяващите Марс агресивни5 „коренни народи“.

Повече от три години властите от няколко държави подготвяли капитана за нелеката му извънземна служба. За това време той се научил да управлява три вида космически изтребителя и още толкова бомбардировачи, специално конструирани за водене на бойни действия в безвъздушно пространство. Обучението се провеждало на секретна лунна база наречена Lunar Operations Command. Капитанът не казва колко служещи са работили в нея.

„За тези близо 20 години служба в марсианските войски аз чувствам невероятна умора“, казва мъжът.
Началството се отнесло към молбата на военния за напускане с разбира и организирало в негова чест пищна прощална церемония. На нея присъствали много високопоставени чиновници, в това число и бившият министър на отбраната на САЩ Доналд Ръмсвелт.
Каналът UFO TV заснел половин часов филм с този разказ.
Абсолютно фентъзи ли е този разказ? Може би да, но може би не, като се има пред вид че преди няколко години служителка на НАСА беше възкликнала: „Видях хора в скафандри на Марс“.

Следва продължение



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *