19/03/2024

„Горят“ и двете ви уши? Народът дава обяснение

Чувствате, че започват да „горят“ и двете ви уши? И това се случва. Може да означава, че близък по дух човек в момента мисли за вас. Периодично това може да бъде придружено и от хълцане, което доказва вярната интерпретация на суеверието.

Също така започват да „горят“ и двете ви уши и ви причиняват дискомфорт, когато за вас се води разгорещен дебат. И колкото по-разгорещен е този дебат, толкова по-силно ще „горят“ ушите ви.

Например, един събеседник може да действа като ваш защитник, а друг да се опитва да ви обвинява във всички смъртни грехове. Поради тази причина ви „горят“ и двете уши.

Защо „гори“ дясното ухо?

Всички, които се интересуват какво означава, ако им „гори“ дясното ухо, ще бъдат приятно изненадани от това че, най-вероятно, дори и зад гърба говорят за тях хубави неща. Ето защо когато усетите, че започва да ви „гори“ дясното ухо, не се съмнявате, че  в този момент в разговор някой ви хвали.

Това може да обясни и факта, че именно дясната страна на тялото нашите предци са свързвали с добри явления. Поради това няма значение по кое време на деня имате сърбеж или парене или каквото и да било от дясната страна на тялото, негативни последици не се очакват.

В момента, когато отново започне да ви „гори“ дясното ухо, започнете да изброявате имената на хората в обкръжението си, които в смятате, че говорят за вас. Суеверията твърдят, че след като кажете името на даден човек, „пожарът“ в тази част на тялото ще спре.

Защо „гори“ лявото ухо?

Искате ли да знаете защо „гори“ лявото ухо? Това не е добър знак, според предците и техните суеверия. Най-вероятно, някой казва за вас нещо не особено приятно. Всяка клюка в този случай трябва да се разглежда само в негативен контекст. А освен това може да се окаже, че ви обсъждат не далечни хора, а най-близките членове на семейството или приятели.

За да си изясните защо вечер изведнъж започва да ви „гори“ ухото, обърнете внимание на признаците, според които такова явление непременно води до неприятности. Но само ако в същото време се почувствате зле. Това е сигурен знак, че някой коментира вашите действия, осъждайки ги.

Защо „горят“ и двете уши?

Чувствате, че започват да „горят“ и двете ви уши? И това се случва. Това може да означава, че близък по дух човек в момента мисли за вас. Периодично това може да бъде придружено и от хълцане, което доказва вярната интерпретация на суеверието.

Също така започват да „горят“ и двете ви уши и ви причиняват дискомфорт, когато за вас се води разгорещен дебат. И колкото по-разгорещен е този дебат, толкова по-силно ще „горят“ ушите ви. Например, един събеседник може да действа като ваш защитник, а друг да се опитва да ви обвинява във всички смъртни грехове. Поради тази причина ви „горят“ и двете уши.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *