08/08/2022

Очевидно необходими пояснения за появата и природата на химтрейлите

Както повечето събития и факти в човешкия живот и  химтрейлите (химическите следи, химическите трасета, кемтрейлс) имат свои поддръжници и противници. Нормално е.

Има обаче американски учени които твърдят, че този проблем не само съществува, но и поразява човешките мозъци (вижте линка най-долу).

Понеже от доста десетилетия наблюдавам небето, предлагам, но НЕ НАЛАГАМ, разсъжденията си по проблема.

Всички авиатори без никакви изключения по необходимост разбират колкото професионалистите от метеорология, тоест и от облаци. Е, налага се да кажа, че аз съм бивш пилот на безмоторни самолети – учебни и състезателни, с доста сериозен опит в небето. И ако авиаторите познават облаците дори с латинските им наименования, безмоторните авиатори към това имат една идея повече познания в смисъл кой вид облак предвестник на какво време е и от кой вид облак какво да очакват – термика ( възходящ поток или на жаргон – комин) или низходящ поток.

Без тези познания един пилот на планери (безмоторни самолети) може да се научи да излита и каца самичък съвършено, но не може да стане състезател, защото ще кацне в първата изпречила му се нива при загуба на височина без да може да се върне на летището, както и е ставало неведнъж.

Сега ще стане ясно защо споделям този личен опит. Твърдя, че имам познания по метеорология над средното, както и че познавам облаците. Първият ми самостоятелен полет беше през 70-те години. Нагледала съм се на различни видове облаци, на атмосферни фронтове, на антициклони, научила съм се да разпознавам буреносните облаци още докато се зараждат преди да задумкат, и т.н. вътре – в небето. Такива облаци, твърдя, като тези със сегашната им правилна форма – нямаше.

Говоря за прави прави линии, които образуват правоъгълници, квадрати, триъгълници в небето.

Големи самолети пътнически и товарни винаги са прелитали интензивно над България, защото от тук минават много ткрансконтинентални линии.

Вярно е, че сега са много повече от преди 20-30 години. Но за сметка на това преди 1989 година пък военните самолети бяха стотици – без хеликоптерите и витловите самолети близо 300. Повечето от тях също оставяха инверсионни следи. Летяха почти всеки ден и едва се вреждахме в графиците за що годе свободно небе, за да полетим и ние състезателите – най-вече в събота и неделя. И всички реактивни самолети оставяха инверсионни следи, които обаче за нула време изчезваха.

За първи път облак тип химическо трасе видях над Черноморието някъде през 1987-88 г. Приятелите ми, които знаеха за метеорологичните ми знания, ме попитаха що за облак е това – толкова странен им се видя и на тях. За първи път не можах да го позная. Приличаше на Цирус стратус, ама нещо му имаше и очевидно не беше такъв. Беше прав, дълъг… Не знаех какъв.

Сега вече знам, че реално тогава съм видяла първия в живота си химтрейлс. Някои смятат, че тези изкуствени облаци освен да пръскат отрови, служат и като антени заради металните наночастици в тях, по които на „тълпите“ се изпращат необходимите на кукловодите психо послания – за да си ги възприемат като свои. И после да се случат едни точно определени събития.

Обърнали ли сте внимание, че от Австралия, Нова Зеландия, Африка не постъпват в мрежата новини за химтрейли. Поне аз не съм чувала. Докато Европа я размазаха. Не само откъм небето.

Реално двете супер сили САЩ и Русия са в необявена война, арабите отвориха втори фронт в тази война, а може би са към една от двете сили – трябва да следим пътя на парите най-вече на парите от петрол и може би скоро ще разберем кой с кого е и за какво се бори.

А за нас – тоест масовката, мислите ли че въобще на някой с власт въобще му пука?

Така че, според мен преди да кажем – те такова животно нема, добре е се оглеждаме около нас и в света и да не забравяме, че мощни пропагандни щабове работят в отдел „Те такова животно нема“.

Ето едно от многото четива по темата – за размисъл:

Автор: Елена Емануилова

(Visited 1 070 times, 1 visits today)

One thought on “Очевидно необходими пояснения за появата и природата на химтрейлите

  1. Всеки вярва в каквото иска. И ако човека е ориентиран да вярва на лъжи, той не може да схване, че нас планирано и целенасочено ни избиват.
    Изключително квалитетни обяснения, факти, фотоси бяха предоставени на вниманието ни, НО СТАДОТО упорито се носи към пропастта на унищожението. Ядосвам се от тази рафинирана глупост, страст към само-ликвидация. Но с всеки изминал ден стремежът ми да бъда „будител“ на тъпанарите, гасне.
    Аз съм юрист и теолог, но все по – ясно виждам правотата на писаното в Библията – необратимо човечеството се стреми към своя край … ще дойде време, в което разумните ще живеем водени и пазени от АБСОЛЮТА на вселената, от БОГ, но до тогава ще гледаме безпомощно как духовната ограниченост на милиони добри хора ги превръща в жертви.
    Апелирам към тези, които не са зомбирани – четете и мислете, за да ви има! Препоръчвам и да погледнете този линк: http://www.budnaera.com/201704f/17040392.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *