08/08/2022

Тотален хит в интернет! Мартин Карбовски срина със земята Меркел с това писмо

Госпожо Меркел, пишат ви отчаяни българи от южната граница на Европейския съюз, между България, Гърция и Турция.

Най-хубавото нещо, което ни се случи в рамките на живота ни е свободата на словото и свободата да пътуваме.

Днес обаче при нас тя се превърна във война.

Европейският съюз се оказа място, където всеки може да дойде, да прояви претенцията си, да поиска от нас.

Европейският съюз дойде с гаранции за сигурност, но днес те, за нашия народ, са по-занижени и отпреди сто години.

Българското правителство приема тези хора на южната си граница и ги пуска да се трафикират до западната ни граница. Районът умира, както големи части от цялата ни държава. Поминъкът тук е само трафикът – до София и по-нататък. Влизат и въоръжени мъже, влизат по къщите като партизани търсят хляб. 27 хиляди само тази година са влезли и са регистрирани в България, но са излезли и ги няма тук. И това е само върхът на айсберга.

За какво ни е този Европейски съюз, госпожо Меркел, когато дори в къщите си нямаме спокойствие?

Как да обясним на децата си да се върнат и да останат в родината си като тук нашата страна се превръща в бойна пътека?

За какво ни е този Европейски съюз, ако вие ни налагате квоти бежанци – та те така или иначе не искат да се задържат тук, отиват при вас, вие ги поканихте? Искате да ги държим насила ли?

Вие влизате в ролята на Брежнев, който диктува на цяла една група държави как да определя суверенитета си и как да приема чужденци? И по колко?

За какво ни е този Европейски съюз, в който толерантността се ползва от крайно нетолерантни хора?

Ние помним още по този край присъствието на исляма – България е построила джамии най-много на глава от населението си – и в това се изразява единствената ни модерност в Евросъюза. А днес става страшно за нас – просто подмяна на една демография с друга, на една религия с друга, на едни закони с други. Закони, които съвсем не отговорят на нашите и вашите европейски ценности.

Госпожо Меркел – вие създадохте Шенген, за да ограничите българите и румънците, а днес отваряте границите за всички – и невинни пострадали от война и просто търсещи социални помощи и отявлени убийци. И не желаете да направите разлика между тях – нещо което виждат всички?

За какво ни е този Европейски съюз, който трябва да издържа убийците и терористите си?

И на какъв законов признак, ред и правила в него влизат непознати хора – бройката им вече надвишава милион. Само на ден през нашата граница минават по сто човека.

Госпожо Меркел – нуждаем се цялата мощ на Европа днес да се концентрира по нашата граница и по гръцката морска граница. Иначе страната ни ще бъде унищожена и ще се превърне в буфер между ислямски свят и модерна Европа.

При нас е война, госпожо Канцлер, както и да го наричате в Берлин и Брюксел, тук хората просто бягат. И вече дори не бягат в Европа.

Нужни са ни силни и отговорни лидери. Българските лидери се крият зад вашата сянка и оправдават всички събития с някаква обща политика. Това започва да става неприемливо.

Континентът трябва да бъде спасен. И континентът започва от тук. От нашата къща, нашата улица. Нямате по важна задача от това.

България, София

Мартин Карбовски, журналист

Ангел Джамбазки, евродепутат (ЕКР)

източник: lentata.com

(Visited 1 185 times, 1 visits today)

One thought on “Тотален хит в интернет! Мартин Карбовски срина със земята Меркел с това писмо

  1. И госпожа меркел ще си я премести.От вертикално в хоризонтално.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *