20/04/2024

Бивши служители: НАСА крие за съществуването на извънземните

НАСА нарочно и специално затъмнява фотографии от повърхността на Луната, за да не забележи обществеността нищо подозрително. Това твърди инженер механикът доктор Бергран.

Веднъж той анализирал снимки на нашия космически спътник и видял странни обекти. Когато доложил за това на свой колега, той се смутил и казал, че те достатъчно са ретуширали снимките, за да не се вижда нищо.

Д-р О’Лири, който се занимава с изучаването на Марс и който е присъствал при „създаването“ на знаменитата снимка на Лицето на Марс, по-известно под името Сфинксът от Марс твърди, че тази снимка е редактирана, за да се размият контурите на образа и да го направят да прилича на природен феномен, а не на изкуствено създаден обект.

Сержант-майорът от НАТО в оставка Боб Дин разказва, че правителството е унищожило 40 видео клипа с кадри от прорамата „Аполо“, в рамките на която бе извършено първото кацане на човек на Луната (б.р.: очевидно „унижожени“ за обществеността и някои по-ниски нива на секретност. Но напълно – едва ли).

Според Дин на загубените филми е бил запечатан самият полет, кацането и движението на хората по повърхността на спътника ни. А причина за унищожаването им е обяснена така: заснетото е счетено като социално и политически неприемливо.

Дона Хеър, работила за НАСА твърди, че астронавтите редовно се срещат с НЛО в Космоса, но не могат публично да разкажат за това, тъй като са заплашвани от правителството.

В същото време уфолози твърдят, че правителствата са открили лов срещу тях. През последно време са се увеличи случаите на смърт на конспиролози при подозрителни обстоятелства.

Снимката е от интернет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *