28/04/2024

Уфолог откри извънземен кораб в кратер на обратната страна на Луната

Поредна прелюбопитна находка сподели уфологът Скот Уорлинг в световната мрежа с привържениците на идеята за съществуването на разум извън пределите на Земята.

Неуморният тайвански изследовател разказва, че на 5 февруари тази година разглеждал спътникови снимки на повърхността на Луната, когато неочаквано открил удивителна подробност –  пръстеновидно метеоритно образувание между кратерите Карман и Девисън в южното полукълбо на обратната страна на Луната, пише esoreiter.

На това място се виждал загадъчен обект с огромни размери и с неоспорим според Уорлинг извънземен произход.

Ето и коментарът му:

Намерих тази структура в центъра на кратер на Луната. Тя много прилича на звездолет от филма „Трансформърс“, разбил се на обратната страна на космическия ни спътник.

Откритият от мен обект очевидно е с триъгълна форма, като има множество странни изпъкналости. Този обект блести ярко, поради което може да се заключи, че е изработен от метал.

Доста време изучавах тази снимка опитвайки се да разбера какво е това и откъде се е взело. Предполагам, че този космически кораб специално е кацнал в средата на кратера и досега е в работно състояние. Той дори не е успял да се покрие с лунен прах, разсъждава изследователят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *