19/03/2024

Откриха странно колело на Луната (видео)

Неуморният уфолог с псевдоним Джордж Греъм, който поддържа в YouTube популярния канал Streetcap1, продължава да търси извънземни както в близкия Космос, така и на планетата ни.

На една от снимките на Луната, направени от „Аполо 17“, той открива очевидно сътворено от „ръце“ колело. Уфологът забелязва тъмен кръг, много напомнящ на обикновено колело, каквото в природата просто няма.

Според изследователя това „колело“ хвърля сянка, съизмерима с направлението на сенките на кратерите по лунната повърхност. Удивителното е, че на предишните снимки, направени минута по-рано, това колело го няма, коментира Греъм.

Интернет потребители предполагат, че „колелото“ може да е попаднало случайно в качеството си на дефект на снимката, още повече в онези времена фотоапаратурата не е била със сегашните качества.

Други пък считат, че този обект за пореден път доказва, че американците не са ходили никога на Луната и че някой случайно е вкарал в студиото въпросното колело и то попаднало в кадър заедно с декора на лунната повърхност.

По материали от чуждестранни медии


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *