20/05/2024

Бивш офицер от НСО: Управляват ни престъпници, скоро ще има разстрели (видео)

Това видео удря като чудовищно земетресение и цунами, които безжалостно връхлитат в една и съща секунда. Бивш служител на НСО прави умопомрачителен анализ на действителността у нас, на играчите и на престъпниците, начело на държавата, на безсрамния грабеж на века – КТБ, извършен от политици.

В прав текст твърди Николай Марков (на снимката), че държавата се управлява от престъпници и без притеснение назовава имена – на Борисов, Доган, Първанов.

Нещата са толкова страшни в детайлите. Николай Марков предвижда скорошни показни разстрели. Твърди страшни неща, при това казва, че е изрекъл само това, което може да се каже. Останалите 90% ги премълчава. На фона на изнесеното от него, премълчаното вероятно е още по-потресаващо.

Интервюто с Николай Марков по тв7 е качено в мрежата със заглавието „Това видео скоро ще бъде изтрито. Разстрели като финал на случая КТБ“. Нищо чудно точно така да стане.

Така че гледайте, докато може, защото информираният е „въоръжен“.

Бел. ред.: Видеото не може да се вгради в текста по обичайния начин. Официалното обяснение е „Вграждането е деактивирано по заявка“. Все още обаче с копиране и поставяне на търсачката се отива при него и може да се гледа. Както личи – няма да е за дълго. По-долу е линкът:

https://youtu.be/Au7ACxAwhb0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *