11/04/2021

Отново химтрейли над България – този път западно от Пловдив

Снимка0050Както ви бяхме обещали, уважаеми читатели, следим появата на химтрейли – химически трасета, над страната ни, защото неведнъж след тях  страната ни я сполетяват големи нещастия.

Около 13 часа днес – на 4.4.2015 г. широка дълга ивица се проточи в посока север -юг над тракийското поле.

Вятърът очевидно във височина все още е достатъчно силен и отнесе бялата черта на изток – обърнете внимание – без да се разпадне както става със следите от самолетите. Прелетя над Пловдив и продължи нататък.

Заедно със съмишленици от Северна България се зарекохме да следим кога поръсват българското небе с тези опасни вещества, които според специалистите проникват и през затворени прозорци, защото става дума за нано частици. Вижте какво казва д-р Ръсел за вредите от химтрейлите ТУК – според него химическите следи в небето унищожават човечеството.

В Северна България през последния месец не са се появявали.

Досега сме забелязали съвпаденията на появата на химтрейлите с три събития с трагични последици за България – взривовете и загиналите в завод „Миджур“ – ден преди това цялото небе беше изрисувано с огромни правоъгълници и трапеци, две наводнения по южното Черноморие със загинали, наводнението в Атина, наводнението в Мизия.

За жестокото наводнение във варненския квартал Аспарухово не можем да направим такава корелация, макар преди това да имаше много пъти химтрейли над България – просто не бяхме се сетили да наблюдаваме и проследяваме събитията след появата им.

Досегашният ни кратък опит от наблюденията показва, че химтрейлите се появяват задължително заедно с първите признаци на настъпването на топъл атмосферен фронт, което винаги е съпроводеното с появата на перести облаци. И тогава се опват през цялото небе химтрейлите очевидно с идеята да се смесят и да станат по-незабележими с естествените природни облаци.

Обикновено трагичните събития се случват или на другия ден, или най-късно до 2-3 дни от появата им.

Напълно възможно е да не сме прави. Но ако е истина? Ще продължим да наблюдаваме. Включете се и вие.

Към 22,30 часа в небето над Тракия се появиха онези страховити химтрейли, които няма как да се объркат – прави облачни линии, които се пресичат под прав ъгъл. Светлината на Луната позволява да се видят. Значи продължават да ръсят.

Ако някой читател разполага с подходяща техника – нека ги снима. Най-малкото защото няма естествени облаци, които да образуват прави ъгли. Дано не станем свидетели на поредното „природно“ бедствие в България.

Текстът е обновен в 22,36 ч.

(Visited 1 729 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Отново химтрейли над България – този път западно от Пловдив

  1. Наблюдавал съм и съм заснемал много от тия химически следи.Ако искате мога да ви пратя снимков материал и клипове.Въобще не ми е приятно като знам,че някой изсипва върху главите ни някакви химикали и си прави експерименти с нас.

  2. Ще се радваме да ги получим и с ваше позволение – да ги публикуваме. Надяваме се, че ще бъдат съпроводени с пояснения кога и къде сте ги снимали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *