29/03/2024

Какво предсказват звездите за всяка зодия през 2015 г.

Известният и признат заради високия процент на сбъдване на неговите предсказания астролог Павел Глоба е направил интригуващ хороскоп за предстоящата 2015 г. Според него годината съвсем няма да бъде проста, макар че ще е много продуктивна.  За вярващите във влиянието на звездите върху съдбата той е приготвил прогноза и за всеки отделен знак в зодиака.

ОВЕН. Родените под този знак през идващата година ги очакват големи промени практически във всичко. При това тези промени ще бъдат само положителни. Развитие в професионален план, повишение и възход по кариерната стълбица ще помогнат на овните да станат по-общителни и уверени в себе си. Благодарение на това ще се подреди добре и личният им живот.

Но трябва да внимават с демонстрирането на чувствата си. Жарката ревност, с която се слави този знак, може да стане причина за възникване на проблеми. Старайте се да сдържате чувствата си, отделяйте колкото може повече време на своята половинка и ще успеете да избегнете конфликтите и неразбирателствата.

ТЕЛЕЦ. Телците значително ще умножат своите капитали. Тази година ще бъде много положителна по отношение на израстването в кариерата. Но в личния си живот не трябва да очакват успех. Работата ще им отнеме свободното време и за любов нямата остане дори минута. Доверете се на интуицията си и решете струва ли си заради своята втора половинка и да се откажете от повишението в службата или пък е по-добре да направите пауза във взаимоотношенията си.

Непременно идете някъде на почивка. Вашето емоционално и физическо състояние ще изисква разтоварване, което може да даде само чистият морски въздух и белоснежен пясък. Ако планирате отпуската си в края на годината тогава с наслаждение ще осъзнаете колко много положителна и продуктивна е била тя.

БЛИЗНАЦИ. За родените под този знак годината обещава да е съдбоносна. Всичко, за което сте мечтали и към което сте вървели толкова дълго, непременно ще се сбъдне. Но това не означава, че не са необходими никакви усилия.  Успех ще постигнат само онези, които много са работили и са заслужили награда.  Отхвърлете леността и нежеланието да промените живота си. Рискувайте и пробвайте да станете по-успешни и непременно всичко ще ви се получи.

Но бъдете много внимателни в личния си живот. Мимолетно влюбване може да ви попречи, да ви вкара във водовъртеж от събития и да ви отклони от набелязания път. Не се отпускайте, старателно обмисляйте всяка своя стъпка, работете усилено и тази година за вас ще бъде много продуктивна.

РАК. На раците ще им провърви в любовта. Романтично настроение и страст, желание да се създаде семейство или да се укрепи бракът – всичко това ще помогне новата година да се преживее в отлично емоционално настроение.  Особено приятна ще бъде годината за онези от знака, които си мечтаят за дете. В края на годината ще научите, че ще имате бебе и всички други проблеми и грижи ще минат на втори план. Ако още не сте го направили непременно предложете на своята половинка и ще създадете здраво семейство.

ЛЪВ. Родените под този знак през идващата година ще хвърлят всичките си сили в кариерата и в натрупването на колкото може повече пари за по-нататъшно развитие. Близките ви хора ще бъдат много недоволни от това, че през цялото време говорите за работа и не им отделяте от вниманието си, поради което в личния си живот трудно ще избегнете конфликтите.

Но не се поддавайте на провокации и вървете точно към набелязаната цел. Възможно е да ви се наложи да смените редица дейности и да се пробвате в нова сфера, за която дори не сте помисляли преди. Старателно следете здравословното си състояние, защото са възможни проблеми в сърдечно-съдовата система.

ДЕВА. Идващата година няма да е от най-гладките за девите. Трябва да успяват навсякъде. Големият обем работа и трудностите в личния живот ще ви извадят от релси и ще ви заставят здраво да се потрудите. Силите ви ще се изчерпят още по средата на годината и единственият начин да се възстановите и съберете нови ще е да починете някъде сами.

Не бива обаче да се разстройвате и да мислите само за лошото. Според астролога Новата година обещава значително умножаване на капитала ви и подобряване на ситуацията към края на годината.

ВЕЗНИ. Годината на Козата за везните ще бъде много важна за живота им. През 2015 г. ще се случи събитие, което те дълго са чакали – покупка на автомобил, строителство на дом или дълго чакано раждане на дете.  Тези неща ще ги заставят за дълго да забравят за работата и за личния си живот, което заплашва с появата на възможни проблеми и недоволство на началниците.

Но почакайте до края на годината. Тогава непременно ще се подредят отношенията ви с домочадието, възможно е и повишение в службата.

СКОРПИОН. За родените под този знак 2015 г. е пълна с положителни предсказания и събития. Всичко ще става непринудено, няма да ви се налага да правите нищо, за да постигнете успех и да получите всичко, което желаете. Нови запознанства, романтични срещи, повишение в службата и достигане на нови висоти – всичко това ще бъде отлично начало за нов, благополучен живот. Постарайте се пълноценно да използвате предоставения ви шанс и ще можете да откриете за себе си нещо ново и да станете по-успешни.

СТРЕЛЕЦ. През Новата година стрелците ще действат решително и ще правят всичко, за да постигнат успех и да променят положително живота си. Раздяла с близък човек или обратното – нови отношения, ще помогнат да подредите личния си живот. А смяна на дейността ще ви позволи да намерите по-подходящо място за реализация на възможностите ви.
Не се страхувайте от промените – те непременно ще ви бъдат от полза.

Главното условие – необходимо е да мислите не със сърцето, а с ума си, да претегляте всяка своя стъпка и да се стараете да не допускате грешки. Следвайки тези съвети в края на годината ще получите  като награда положителни промени и приятни изненади.

КОЗИРОГ. За родените под този знак годината няма да е никак проста. Този знак трябва да бъде внимателен във всичко. На любовния фронт се задава неопределеност, която може да бъде преодоляна само ако направите самостоятелно правилната стъпка. Анализирайте личния си живот и ще ви стане ясно какво точно не ви достига за пълно щастие. Не харчете безразборно пари, а старателно ги бройте.

В края на годината непременно отделете внимание на здравето си – възможно е изостряне на хронични заболявания, които дълги години не са се обаждали. Бъдете настойчиви и успехът няма да ви застави да чакате дълго – вие ще получите всичко, към което сте се стремили и за което сте мечтали.

ВОДОЛЕЙ. През 2015 г. водолеите ще удивят обкръжението си с големия брой креативни идеи и хрумвания. Те ще помогнат де се получи всичко желано без да се напрягате много за това. Ако решите да създадете свой бизнес, то идващата година ще бъде много подходяща за това.

Но бъде внимателни.  В страстта на хазарта вие можете да забравите за досадните дреболии, които могат да ви попречат да осъществите замисленото. Старателно четете всички документи, на които поставяте подписа си. Не поверявайте собствеността си и паричните си средства на странични хора – възможно е да се намерят хора, които ще искат да ви измамят.

РИБИ. За този знак годината няма да е еднозначна. Родените под него ще живеят в стремеж към развитие и усъвършенстване, което ще се отрази благотворно върху съдбата им по-нататък. Рибите ще разказват на всички околни за своята платежоспособност и необичайни възможности заради това са готови да си товарят повече или да намерят допълнителен източник на доходи.

Но не трябва да забравят, че такова натоварване може да се отрази пагубно на здравето. Внимателно се вслушвайте в своя организъм  и при първи признаци на умора си давайте глътка въздух.

Какво и да предсказва Павел Глоба (на снимката) за зодиакалните знаци не бива да забравяме, че много от нещата в живота ни зависят от самите нас. Повече общуване с близките,  повечко труд и израстване – така се постигат целите, които човек сам си поставя.

Вижте ТУК и хороскопа за 2015 г. като цяло тук, чийто автор не е Глбоба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *