28/03/2024

Бащата на загиналото бебе: Видях убиеца, беше мъртво пиян, казва се Костадин Стоянов (снимки)

Трупчето на 11-месечното бебенце (на снимката) беше изнесено от къщата в близост до трагедията и  откарано в бургаската морга

Пияният граничен полицай се прибирал от юбилей на колега в ресторант „Резвая“ – Малко Търново с Рено ван А 9630КХ, съобщи първо Флагман.бг .

„Видях убиеца на детето си! Беше мъртво пиян и полицаите се опитаха да го скрият от мен. Погледите ни се засякоха – нищо не си казахме. За мен той е убиец и ще го съдя докато съм жив, както аз, така и държавата“. Това заяви пред Флагман.бг Красимир, бащата на убитото 11-месечно бебе в село Крушевец. Той вече знае името на убиеца – граничен полицай Костадин Стоянов. Наш екип изяснява откъде се е прибирал мъртво пиян държавният служител в 09:00 часа сутринта.

Малкото момиченце е второ дете в семейството. Младите родители имат и 8-годишен син на име Атанас, който също е бил в района с колелото си. Цяло чудо е, че във фаталния момент не е бил до детската количка. В противен случай трагедията щеше да бъде още по-голяма. „Днес убиха моето дете. Утре може да убият всяко друго“, ридаеше Красимир, с когото в момента разговарят психолози.

По време на инцидента той купувал дърва за зимата. Красимир е дистрибутор на безалкохолни напитки и днес си взел ден почивка. От съселяните си е сочен за смирен човек, който работил неуморно, за да осигури прехраната на семейството си. Такава е и жена му Нонка, разказаха хората от Крушевец.

В същото време днес на метри от мястото, където е станала катастрофата, продължават да карат с бясна скорост.

Майката на премазаното детенцеБащата на убитото дете

Автор на текста и снимките: Радостина Георгиева, Флагман.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *