27/05/2022

САЩ се готвели да инсценират нападение на извънземни, за да оправдаят нови войни

Готви се чудовищна манипулация на света, която ще инсценира извънземно нашествие! Това сигнализират учени, които се събраха на конгрес, посветен на извънземния разум, в обсерваторията на Ватикана преди дни.

(За това www.snaiper-bg.net писа още през 2011 г. – за така наречения проект „Син лъч“ (сияние). Вижте как с холограми и други технологични хватки ще имитират нападение от извънземни. Целта е да подчинят цялото човечество, за да го ограбват с „доброволното“ му съгласие. Тогава спестихме в превода от оригинала един много съществен детайл. А именно, че стартът на тази чудовищна манипулация ще бъде даден над купола на джамията Ал-Акса в Йерусалим, защото ни се видя изключително провокативна и директна покана за старт на Трета световна война. Но последните събития в Сирия, в Украйна показват, че наистина се търси повод за зловеща война. Вижте подробности за проекта ТУК.)

Близо седмица учени, обществени организации, представители на бизнеса и уфолози коментираха появата на странни явления в някои страни.

На срещата били коментирани и сигнали от щатите и Италия, според които САЩ готвят голяма манипулация до една година. Те щели да обявят съществуването на извънземни, за да предизвикат нещо подобно на 11 септември и да се завърти колелото на междузвездните войни. Става дума на новото харчене на пари за военни цели, заради което ще бъде завъртяна манипулативната машина.

Човечеството щяло да бъде подготвено и да се инсценира някакво нашествие на извънземни, твърдят учените. Щатите приключиха една война с терористите след 11 септември, убиха Бин Ладен, изчерпаха се мотивите им и сега си търсят нови оправдания за военните харчове. Има опасност от тази голяма манипулация, която е инспирирана от олигарсите, твърди българският учен проф. Лъчезар Филипов, зам.-шеф на Института за космически изследвания на БАН, който също участва с доклад във форума във Ватикана.

На срещата френски представител на аерокосмическата агенция, която е под контрола на държавния глава, алармирал за поява на НЛО около пристанището в Бретан, където има военни бази за съхранение на ядрени подводници.

Учените си задали и въпроса защо нямаме контакт с извънземен разум и стигнали до заключението, че пътищата ни са грешни и гледаме не там, където трябва.

Следващата среща ще е на 23 и 24 март догодина в Сан Марино. Единият ден ще е посветен само на опасността от манипулацията за нашествия от извънземни и връзката с военните бюджети. На срещата ще вземе участие и американският астронавт, летял до Луната Едгар Мичъл (на снимката).

Мичъл нееднократно твърди, че правителствата крият информацията за пришълците. Звездата на световната космонавтика заявява, че има основание да предполага, че и руското правителство крие данните за посещенията на извънземни на руска територия.

„Освен САЩ, много други страни, включително и Русия, имат информация за извънземните същества,  казва Мичъл.  Правителствата са длъжни да разкрият тази информация! Досега на това се решиха само Франция отчасти Великобритания.“

Близо 80-годишният Мичъл взе участие в мисията „Аполо-14? и стана шестият човек, който кацна на Луната. Той прекара 9 часа и 17 минути на повърхността на спътника. Американският космонавт е изключителен авторитет в световната космонавтика и е единственият, който се осмели да направи такова сериозно заявление.

Той твърди, че спецслужбите на всички водещи държави имат шокиращи архиви за контактите на земни жители с НЛО.

http://svetovnizagadki.com

(Visited 556 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *