10/08/2020

Секретен документ за извънземните, написан от Айнщайн и Опенхаймер (видео)

Този документ от шест страници е озаглавен “Отношения с жителите на небесните тела”.

Изготвен е от Алберт Айнщайн и Робърт Опенхаймер (и двамата от проекта Манхатън – за създаване на атомна бомба) и е първият , който използва фразата “извънземни биологични единици” или EBEs.

(Пълният текст на документа Tук.)

В него се посочва, че наличието на неизвестни  космически кораби се възприемат де факто за военни и това се случва от юни 1947 година. Става дума за теми, по които биха могли да имат работа компетентните учени – т. е. от къде идват, какво казва законът за това, какво трябва да направим в случай на колонизация и / или интегриране на народите,  защо те са тук?

Документът предполага в случай, че извънземните биологични единици са склонни да се установят тук, на Земята ще настъпят “дълбоки промени в традиционните понятия” за законите и ще възникне нужда от нов “Закон за взаимодействие между планетарните народи.”

Изказват се предложения за необходимостта от създаване на “Космическо международно право”, което ще защитава правата на всички небесни държави, състезаващи се за други слънчеви територии.

И накрая документът разглежда присъствието на небесните космически кораби в нашата атмосфера като резултат на действията на военните експериментите им с ядрени и термоядрени устройства.

Авторите на този документ насърчават разглеждането на потенциални бъдещи ситуации и сигурност чрез нашите настоящи и минали действия в космоса. И как можем да избегнем опасната съдба.

Read more: http://30dumi.eu/2013/08/svra-hsekreten-dokument-za-izva-nzemnite-i-nlo-napisan-ot-ajnshtajn-i-openhajmer-prez-yuni-1947-video/#ixzz2c76LgRVi
http://youtu.be/lpFjiYw0Zu0

(Visited 368 times, 1 visits today)

One thought on “Секретен документ за извънземните, написан от Айнщайн и Опенхаймер (видео)

  1. Znachi okaza se vjarno tvxrdenieto na Phil Schneider, che Sivite sa doshli sled kato na Zemjata sa zapochnali opitite s atomno orzshie, ponezhe yadrenite reaktsii sa zasegnali vremevijat-prostranstwen kontinium.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *