06/08/2020

Путин се разведе (видео)

Руският президент Владимир Путин се е развел със съпругата си Людмила. Двамата потвърдиха това в съвместно интервю за държавната руска телевизия „Россия 24“.

„Това беше наше общо решение, нашият брак е приключен“, заяви Путин, след като заедно с бившата си вече жена изгледаха балета „Есмералда“ в Кремъл.

„Да, може да се каже, че това е цивилизован развод“, потвърди Людмила Путина.

Руският президент допълни, че двамата практически не се виждат и всеки има собствен живот. По думите му не всички са готови за високата степен на публичност, която предполага ролята на съпруга на политик „на такова равнище“.

„Цялата моя дейност е свързана с абсолютна публичност. На някои това се нрави, на други – не, но има хора, с които това е напълно несъвместимо“, добави Путин.

Той отбеляза, че Людмила Путина е карала деветата си година като първа дама на Русия.

„Аз не обичам публичността, и полетите за мен са трудни, но ние много обичаме децата си и се виждаме постоянно“, каза още самата тя.

Бившата първа дама на Русия добави, че двамата винаги ще останат много близки и му е много благодарна, че я подкрепя.

Бракът на Владимир и Людмила Путина продължи близо 30 години. Той е сключен на 28 юли 1983 г. Двамата имат две дъщери – Мария, родена през 1985 г., и Екатерина, родена през 1986 г., припомня РИА Новости, цитирана от БТА.

Руският президент предпочита да не дава публичност на личния си живот. И днес, коментирайки децата си, той каза само, че те са получили образованието си в Русия и живеят в страната постоянно.

Посещение на балет в четвъртък вечерта бе първата съвместна поява на обществено място на Владимир и Людмила Путини от повече от една година (на втората снимка е Людмила).

В първите дни на настоящата година „Ню Йорк пост“ писа, че олимпийската гимнастичка – хубавицата Алина Кабаева, е родила второ дете на руския президент Владимир Путин (на снимката е Путин с Кабаева).

29-годишната спортистка е родила момиченце в началото на ноември 2012 г., съобщава американският вeстник “Ню Йорк Пост”. Московските медии не са съобщавали, че Путин е станал баща. Когато преди две година Кабаева се появи на корицата на руското издание на списание “Вог”, тя обяви, че новороденото момченце е нейн племенник.

“Разбира се, всеки мисли, че бебето е мое”, засмя се Кабаева. През 2008 година московски кореспондент съобщи, че Путин се е сгодил за гимнастичката. Веднага след това собственикът на изданието Александър Лебедев бе принуден бързо да покрие историята и свали вестника.

Слуховете за двамата обаче продължават да се разпространяват.

http://youtu.be/sujlG3XwAmc

(Visited 631 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *