09/05/2024

Боже! Колко много патология в тази държава!

Само двама премиери в най-новата история на България освободиха постовете си след взрив от народен гняв – Жан Виденов и Бойко Борисов.

Но докато Виденов не само, че се оттегли от политиката, но напусна и партия си, Борисов очевидно смята, че февруарските бунтове са били росица росна, че не са били насочени срещу човеконенавистната му политика и че няма нищо по-естествено от това отново да се възкачи на трона и да хване кормилото на държавата.

Б.Б. –Буда показа в предизборните си обиколки, че уроците от срамните провали трябва да ги зубрят другите. Боговете (разбирайте Бойко Борисов) не зубрят. На тях властта, мътните игри в миналото са им закодирани от някой очевидно пиян в работно време генетик.  А докато такива като него властват у нас, народът подивява от бедност, от башибозушки ежедневни кражби, от ограбването на труда му от олигарсите…

Обърнете внимание на изразите Му: „децата Ми”, „хората Ми”.  Те недвусмислено показват, че Кралят Слънце се възроди от пепелта. И затова Кралят Слънце се прицели в президентския пост, като не се съмнява нито грам, че този пост му е отреден и му принадлежи (вижте още подробности тук).

Боже! Колко патология има на този свят, в тази държава, Боже!

Но най-тъжното в цялата тази предизборна идиотщина е, че останалите кандидати за власт са „хвани единия и го чукни в другия”.
Реално за пореден път на изборите нямаме никакъв избор.

Автор: Елена Емануилова

One thought on “Боже! Колко много патология в тази държава!

  1. Аре бегом в Карлуково тиква проста. По нагъл и самовлюбен идиот в България не е имало.Що не взе да пукнеш та да вземе България да се отърве от най великия идиот в собствената си история!Той и Цв.Цв. не пада по долу от теб ,но поне повече си мълчи!!!
    Просто със закон трябва да забранят на пожарникар или полицай да става повече от капитан.отгоре трябва да има някой военен щото са малко по умни! Илюзия е да си мисли че освен няколко хиляди купени чиновници ще гласуват за него!! И само там да гасят пожари и да ловят престъпници. Нито сантиметър по нагоре и по настрани . Иначе стрелба на месо и край!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *