26/04/2024

Бойко Борисов вече се видя седнал на президентски трон

Бойко Борисов ще бъде кандидат за президент на следващите избори. Това обяви самият той на среща със симпатизанти в Смолян.

„На първия ред стоят 15- 20- годишни и на следващите избори ще гласуват за мен за президент“, обяви Борисов.

„Цветанов не е с мен, защото замина за Берлин“, информира експремиерът и предупреди „политиците да си мерят приказките, защото след 12 май ще дойдат да си говорят с мен“. По-късно от пресцентъра на партията съобщиха, че Цветанов е на работна визита в Берлин по покана на фондация „Конрад Аденауер“.

Борисов направи равносметка за обиколката му в Област Смолян. Той каза, че е видял лично какво е постигнала партията в Смолян, Златоград, Мадан и Неделино.

„В този регион сме направили много и още много предстои да направим. Когато ГЕРБ дойде на власт в общината имаше 6 млн. задължения, който първо разплатихме и тогава започнахме да градим‘‘, заяви  Борисов на предизборния митинг на партията.

Борисов уточни, че когато правителството на ГЕРБ е дошло на власт всички европейски фондове са били спрени. Откакто ГЕРБ е на власт сме донесли 10 млрд. европейски средства, заяви председателят на ГЕРБ и уточни, че благодарение на ГЕРБ са договорени  още 25 милиарда лева за следващите 4 години.

„Като гледам пълния площад, съм сигурен, че ще победим на изборите. Станишев, Местан и Костов не могат да ми вземат всички тези хора и деца, които присъстват на събитията ни. Ние не търсим конфронтация, не размахваме компромати, а показваме това, което сме направили-  много пречиствателни станции, магистрали, детски градини‘“, каза още лидерът на ГЕРБ.

По думите на Борисов правителството на ГЕРБ е похарчило рекордна сума за здравеопазване. То е отделило по 3, 4 милиарда лева всяка година. С 9 милиарда лева повече от Тройната коалиция са изплатените пари за пенсии от страна на ПП ГЕРБ, а с 4 млрд. повече за социални разходи.

На амфитеатъра в Смолян Борисов увери, че ГЕРБ ще направи нужната инфраструктура и обеща да вдигне доходите на гражданите. Той не призова гражданите да гласуват за ГЕРБ, а за партия, която желаят. Борисов апелира, че този, който спечели трябва да носи отговорност за постъпките си, без да се крие.

http://www.standartnews.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *