26/04/2024

На Луната засякоха лудо летящи НЛО (видео)

Загадъчни обекти, хаотично мятащи от една на друга страна, откриха в снимки от повърхността на Луната интернет потребители. Някои считат, че това означава доказателство за присъствие на спътника на Земята на извънземни, пише The Daily Mail.

Лунното видео качи в мрежата в четвъртък потребителят danchek2013. На записа, очевидно направен с телескоп, се вижда, как от затъмнената област на лунната повърхност една след друга се втурват две светещи точки.

Обектите, които оставят след себе си линии, приличащи на инверсионни следи от двигателите на земните самолети, стремително се ускоряват над кратерите, няколко пъти сменят направлението на полета си и изчезват.

Коментарите на посетители на YouTube както винаги са противоречиви. Едни предполагат, че поведението на обектите свидетелства за техния извънземен произход. „Отначало си помислих: „Да, това е поредният спътник”. Но после се появи още един, който летеше по-бързо – той така рязко сменяше траекторията си”, пише King Dennis Jensen.

Други коментатори обаче не споделят това мнение. Някои от разгледалите видеото предполагат, че това е могло да бъде обикновено петънце, самолет или високо летяща птица. А други допускат, че това е примитивна фалшификация.

Това не е първото свидетелство за възможно присъствие на Луната на извънземни. Уфолозите засякоха НЛО на видеозаписи на слънчевото затъмнения, което бе през май 2012 г. А през 2006 г. участникът в първата експедиция на Луната Едуин Олдрин заяви, че по време на полета на „Аполо 11” астронавтите ясно са видели някакъв летателен обект, който съпровождал кораба им.

Екипажът съобщил за срещата си с НЛО на Земята, но ръководството на НАСА решило да не огласява тази информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *