29/03/2024

Премиера на шокиращ документален филм за НЛО в края на април (видео, снимки)

Създаден е шокиращ нов документален филм за НЛО, извънземните и супер технологиите им за получаване на екологически чиста енергия, съобщава openminds.tv. Авторите посочват доказателства за това, че правителството на САЩ е изяснило как работят НЛО, но скрива напредналите технологии, които могат да осигурят на планетата чиста енергия.

Филмът показва също така откритото тяло на предполагаем хуманоид, чиято ДНК е била изследвана и било открито, че тя се отнася към „неизвестна класификация”. Фотографиите на съществото са публикувани днес – на 5 април 2013 г., заедно с анонс за премиерата на филма в Холивуд в края на този месец. Съобщено беше също така, че филмът е озвучен от актьора Томас Джейн, който както е известно, проявява интерес към темата НЛО.

Новият филм се нарича Sirius, чийто автор е д-р Стивън Гриър (на снимката). За създаването на филма Гриър е събрал група от много надеждни очевидци, даващи показания пред представители на всички основни средства за масова информация в САЩ в Националния пресклуб във Вашингтон през май 2001 г. През това време той е направил многочасови видеозаписи на стотици очевидци.  Неговата работа била много въздействаща и убедила хората, че правителството на Америка знае повече, отколкото казва на публиката. И както той се изразява „ Щом хората започнат да разбират, че спецслужбите са изяснили как работят НЛО, те веднага ще осъзнаят, че на нас повече не са ни необходими нефт, въглища и ядрена енергетика. Това е истината, която доведе до тази секретност”.

Едно от най-шокиращите твърдения във филма е за това, че са получени „веществени доказателства от медицински и научен анализ на ДНК на човекоподобно същество с неизвестна класификация, намерено в пустинята Атакама – Чили. Според авторите на филма нивото на доверие към представените доказателства и квалификациите на групата от научни и медицински работници, извършили анализа, е доста внушително. Те считат, че анонсирането на тяхното откритие може би е историческо”.

Коментарите под видеото с Гриър, качено в мрежата, са доста впечатляващи. Примерно: погледнете, той самият прилича на извънземен, а други направо казват – това е гущер, не е човек. Погледнете и вие и решете кой крив, кой прав.

http://youtu.be/DC9EVQvNqls

One thought on “Премиера на шокиращ документален филм за НЛО в края на април (видео, снимки)

  1. При свободен достъп на евтина чиста енергия какво ще стане с петролните шейхове и барони – саудити, руснаци, венецуелци, алжирци, либийци и прочее. От какво ще печелят те и ще трупат „господарски“ печалби. Вече няма да бъдат „велики господари на света“. Ако всички бедни имат достъп до енергия за без пари ще започнат ли да учат децата си на разум и вяра в доброто или ще продължат да се размножават безцелно из гетата на света. Ако всеки може да спести достатъчно пари за добро образование университети като Кеймбридж, Оксфорд, Сорбона, Петербургски държавен университет и прочее ще имат ли същата стойност като днес. какво ще стане със Света! Кой би допуснал промяна?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *