25/04/2024

Инженер от НАСА прави стряскащи разкрития за чужд разум

Бивш сътрудник на НАСА признава, че по време на секретна мисия астронавти са контактували с представители на чужд разум.

Това твърди инженерът по космически полети Кларк МакКлилънд (McClelland), който е работил по космическата програма „Меркурий” от 1961 г. до старта на Международната космическа станция включително. Той лично се познавал с астронавтите още от първия ден на космическите полети и притежава някои удивителни свидетелства от първа ръка, както и собствени наблюдения на НЛО.

На своя сайт (вижте го тук) МакКлилънд е направил официално изявление. По-конкретно той пише:

„Аз, Кларк С. МакКлилънд, лично съм наблюдавал извънземен с височина 8-9 фута ! (един фут е равен на 30,48 см) в моите 27-дюймови монитори при изпълнението на служебните си задължения в космическия център „Кенеди”, Launch Control Center (LCC). Извънземният стоеше изправен в товарния отсек на совалката и разтоваряше с двама американски астронавти на НАСА! Аз също така забелязах на моя монитор космически извънземен апарат, който беше стабилизиран на безопасна орбита до задните панели на Space Shuttle. Наблюдавах този инцидент в продължение на една минута и седем секунди. Достатъчно много време, за да запомня всичко, което видях. Това бяха извънземно същество и космически кораб!

По-късно мой познат се свърза с мен и каза, че той също е наблюдавал извънземен с ръст от 8-9 фута височина вътре в бойното отделение на космическата совалка. Двете мисии бяха отнесени в категорията на секретните на Пентагона – TOP SECRET (TS)!..

Аз съм експерт в областта на визуалното опознаване на всякакви летателни апарати, създадени от човешката раса – било то тайни или някакви други конструкции. И поради това съм способен да разпозная извънземен кораб, когато го видя”.

Кларк С. МакКлилленд съобщава, че е написал три книги с цел да предаде известната му информация на човечеството.

Той се е срещал с много астронавти на НАСА и космонавти от други страни в продължение на дълги години и е бил впечатлен от военно-космическата програма на НАСА от 1958 до 1992 г. Кларк казва, че неведнъж е чувал за многобройни опити за наблюдаване на извънземни, в това число и на Луната от страна на астронавти на НАСА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *