19/04/2024

Шосе в Полша бе заринато със сардини

Шосе в Полша беше заринато със сардини, които паднали от камион заради недоглеждане на шофьора, съобщава The Daily Mail.

Инцидентът станал в района на град Колобжег в Западно-Приморското воеводство. Проишествието станало причина шосето да бъде затворено в продължение на няколко часа.

26-годишният водач на камиона не затворил добре добре вратата и по време на движение тя се отворила. На пътя се изсипала около 25 тона риба. Сардините се разпръснали от двете страни на пътя на стотици метри.

На мястото на този необичаен инцидент били извикани пожарникари и пътни работници, които отстранили последствията от случилото се.

Един от блокираните заради сардините шофьор отбелязал, че рибата била толкова много, че той с колегите си помислил за Божие наказание.“Изглеждаше като небесно наказание, като нашествие на скакалци и жаби“, споделя шофьорът.

Водачът на камиона, станал причина за затварянето на шосето заради падналата риба, ще плати неголяма глоба. Но ще трябва да покрие и загубите, които са в размер на около 6 хил. евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *