29/03/2024

Луната е обитаема – снимки доказателства

В поредно предаване за тайните на Луната се обсъждаше остаряла информация, която е разисквана вече хиляди пъти. По някаква причина нъпълно се ингнорира фактът, че НАСА открито предоставя фотографии на повърхността на Луната и на тези снимки всеки може да види изкуствени съоръжения на повърхността, но те не се изучават и не се дискутират.

Просто погледнете и въпросите ви сами ще отпаднат. Луната е обитаема. На нейната повърхност някога е имало огромни храмове и статуи, а в дълбините й са работили мощни механизми, които вероятно и сега работят, но по някаква причина всички съоръжения на повърхността били унищожени.

Колкото повече се проучват лунните фотографии, толкова по-силно се натрапва мнението, че Луната всъщност е космически кораб. Кораб, убаствал в грандиозно космическо сражение ( за това свидетелстват многобройните следи от повреждания на външния корпус). Луната е повреден кораб, установен на вечен паркинг край планетата Земя.

Навярно неговият екипаж се намира вътре и сега. Това се потвърждава от безбройните полети на НЛО над повърхността на Луната, а също от тераформирането и следите от дейности на повърхността.

Възможно е храмовете и мегалитните съоръжения на повърхността да са били разрушени от самите жители на Луната след като хората са изобретили достатъчно мощни телескопи, за да могат в подробности да разглеждат повърхността на спътника на земята.

Така Луната се превръща в мълчалива станция за наблюдение на човешката цивилизация.http://earth-chronicles.ru/news/2011-07-10-3122

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *