19/04/2024

Великобритания откри горещ телефон за помощ на отвличани от извънземни

Във Великобритания пуснаха първата в света официална гореща линия за хора, които  са били отвлечени от извънземни. На специализирания телефон на доверието се предлагат консултации на хора, преживели така наречените близки срещи от трети вид или по-просто казано –  среща с извънземни. Според The Sun служителите, работещи на горещата телефонна линия, ще осигуряват професионална помощ, включително правни консултации, за всеки, който се е натъкнал на НЛО или е бил отвлечен от извънземни.

Според психиатъра Йоанна Съмаркейлц с откриването на услугата помощ на жертви, отвлечени от извънземни (SPPPI), са получели повече от 12 души. „Хората просто започваха да плачат в телефона, когато най-накрая осъзнаваха, че техните проблеми някой взима на сериозно“ – каза тя, добавяйки, че много от тях са мълчалаиза случилото се в продължение на десетилетия, страхувайки се от подигравките на другите. „Истината все едно ще излезе наяве,“  обобщава експертът.

Последният случай е от преди седмица. Един от пътуващите със самолет, заминаващ от летище в Амстердам, Холандия, заснел на видео извънземен космически кораб. При това човекът видял НЛО чак, когато на следващия ден прегледал видеото за неговото излитане със самолета.

Според описанието на обекта от страна на пътника, той е бил с кръгла форма и е отразявал слънчевата светлина. В допълнение, мъжът ми каза, че неизвестният обект не приличал на никакви метеорологични балони, нито на нещо друго, направено от човешки ръце.

Въпреки честите съобщения за редовни срещи между земляни и представители на други планети, официално те не са потвърдени. В някои страни, властите дори трябва да излизат с опровержение на подобна информация. През ноември 2011 г., правителството на САЩ официално заяви, че доказателствата за съществуването на извънземни цивилизации не съществуват.

Официалният представител на Департамента на Белия дом за науката и технологичната политика, Фил Ларсън каза тогава: „Правителството на САЩ няма никакви данни, че  съществува живот извън нашата планета, или че извънземни форми на живот са влизали в контакт с човешката раса. Също така нямаме причина да вярваме, че доказателства за контакти се крият от обществеността. Вселената е огромна и възможно някъде в нея извънземните да съществуват. Но няма никакви надеждни доказателства за тяхното присъствие на Земята”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *