19/04/2024

Странна личност в охраната на Барак Обама шокира света (видео)

Това видео е качено в мрежата на 19 март и вече е гледано от над 3 милиона човека. В него се твърди и се показва, че същество от извънземен произход е в охраната на американския президент Барак Обама.

Белият дом отрича за наличие на извънземен в състава на своята охрана, уверявайки, че не може да си позволи такъв разкош.

„Аз не мога да потвърдя предположенията, направени в това видео. Обратното – уверявам ви, че ако се беше появила програма по охрана на президента с участие на извънземни или роботи, тя незабавно щеше да бъде сведена до минимум или забранена”, заяви прес секретарят на Съвета по национална безопасност на САЩ Кейтлин Хейдън.

Шокиращото видео е било заснето на 4 март 2013 г. по време на изявление на Обама пред Американско-Израелския комитет по обществените връзки .

Коментарите под видеото са както винаги доста разнопосочни. Едни съзират в наистина странното лице на видеото нечовек, други Сатаната и цитирайки пасажи от Библията призовават хората да се молят на Исус Христос, за да се спасят.

Други с чувство на хумор казват, че някои хора разполагат наистина с прекалено много свободно време.

А вие вижте краткото видео и си направете сами изводите.

Това видео ден след появата му беше свалено от мрежата. Но някой се е погрижил то отново да бъде качено в ютюб и към настоящия момент (12 април 2013 г. ) е гледано от над 1,4 милиона човека.

http://youtu.be/Tb8mU_g_f2w
http://youtu.be/4HN4dxrMQZ4

3 thoughts on “Странна личност в охраната на Барак Обама шокира света (видео)

  1. Благодаря за отговора! И аз мисля като вас относно свалянето на видеото.

  2. Абе много сте зле! Как може да вярвате на подобна простотия? Гледал съм го това видео, пълна глупост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *