26/04/2024

Датски учени: Ваксините срещу грип не носят полза на хората

Датски учени в сферата на медицината заявиха, че ваксините срещу грип не носят полза на възрастните хора. Макар за ваксините срещу грип всяка година в света да се харчат милиарди, в новия доклад на датските учени се твърди, че ефектът им за предотвратяване на това заболяване е незначителен.

Група изследователи от Института по опазване на общественото здраве в Орхускомския университет изучила цялата достъпна научна литература по този въпрос. И не са намерили никакво потвърждение за това, че ваксините срещу грипа укрепват съпротивителните сили на организма срещу това вирусно заболяване, понякога съпроводено с тежки последици и дори – смърт.

„Общият ни извод е, че ефектът от ваксинирането в най-добрия случай е незначителен”, коментира Луиза Ернсков Педерсен, координатор на изследването, резултатите от които са публикувани в „Датски медицински журнал”.

Бележка на www.snaiper-bg.net: Нека си припомним публикациите на нашия сайт: „Кой и защо крие, че ракът се лекува успешно още от 1969 г.(вижте тук)” и втората част на този текст  – „Италиански лекар лекува успешно дори ракови метастази” (вижте тук) А защото точно тези текстове? Защото в първия от тях американският лекар Дейвид Айк обяснява как до двегодишна възраст детето се натъпква минимум с 25 ваксини.

Всички те по неговите думи срутват имунитета на невръстните деца, което според него е целта на занятието – да се направи така, че хората уж се разболяват и умират по естествен път. Вижте и текста защо „Руска вирусоложка обяви война на ваксините”(вижте тук). Това не е препоръка за вземане на каквото и да е било решение в тази посока. Това е препоръка да знаете повече за проблема, без което не бихте могли да направите информиран избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *