17/05/2021

Професор Гьотше: Лекарствата убиват повече хора, отколкото всички войни, взети заедно

„Пациентите се доверяват на хапчетата, защото смятат, че техните лекари им препоръчват лекарства, които са доказали своята ефективност и са препоръчани от фармацевтичната индустрия, която от своя страна действа в тясно сътрудничество с властите и работи усърдно по идеята за обезлюдяване и намаляване на броя на хората на Земята!“

Питър Гьотше е датски професор и специалист по вътрешни болести с научна степен по биология и химия, публикува книга, озаглавена „Най-смъртоносните лекарства и организираната престъпност, фармацевтичната промишленост“ (Deadly Medicines and Organised Crime: How Big Pharma Has Corrupted Healthcare) Това причини големи противоречия в света, защото в нея той открито излага данни за голяма конспирация срещу човечеството, като казва, че това фармацевтичната индустрия (която лекува хората) всъщност отравя и убива повече хора, отколкото всички войни взети заедно, пише zajenata.bg

Както той казва, фармацевтичната индустрия продава отрови и лекарства и тези отрови са подкрепени от доказателства, както и официално са признати за трета причина за смърт в света , но истината е много по-тъмна и по-лоша.

Неговите изявления минават почти незабелязано под графата „теория на конспирацията“, както и че този лекар не вълнува никого. Но не е така, този лекар е публикувал над 450 статии в най-голямата база данни от статии и рецензии в света, над 50 статии в British Medical Journal, Lancet, JAMA, Анали по вътрешна медицина, медицински вестник „Нова Англия“ и около 200 материала в научната платформа на най-високо ниво – WOS. Той е цитиран над 30 000 пъти и е автор на многобройни научни изследвания. В целия свят този лекар притежава много добра репутация.

Ето защо причини шок и неверие, когато разкри тази голяма тайна. В книгата си той пише, че третата най-честа причина за смърт са лекарствата, след рака и сърдечно-съдовите заболявания (които също са причинени от лекарства и други отрови). Лекарства се вземат ежедневно по лекарско предписание или без него, това не е от значение.

„Данните за клинични изпитвания, които се финансират предимно от същите хора, които стоят зад индустрията, не са достъпни за обществеността. А тези, публикувани в научни списания, често са изкривени или неверни. Тестване на нови лекарства, които не се прилагат правилно, регулаторни агенции не си вършат работата честно и потушават многобройните конфликти на интереси. Политиците, казва той, е лесно да се подкупят на много високо ниво във всички страни по света, дори в Дания (откъдето е професорът) и корупцията по принцип е много ниска, а здрави и болни хора е лесно да бъдат измамени“, казва Гьотше.

http://www.budnaera.com/

(Visited 2 471 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *