02/05/2024

Кой и защо се заиграва на тема „Край на света”? ( видео)

След масираната планетарна кампания за промиване на мозъците все повече хора започват да чувстват, че става дума за целенасочено направлявана манипулация на колективното обществено съзнание. Мнозина са вече, които подозират, че целта на истерията „край на света на 21 декември 2012 година”, прогнозиран уж в календар на маите,  съвсем не е да се провери доколко човекът се поддава на внушения и от там – на управление подчинение.

Все повече хора съзират във всичко това истинска заплаха за човешката цивилизация, която няма да бъде причинена от неуправляеми природни катаклизми, а от бедствия, предизвикани от шепа чудовища с човешки облик.

Едно от подозренията пада върху така наречените архонти ( според Уикипедия буквалният превод на тази древногръцка дума означава владетел, а сега се дава като почетна титла от църквата на някои миряни). Според някои наблюдатели архонтите са планирали три дати за старт на Трета световна война според геополитическата ситуация и нивото на подготовка за тези събития ( нищо чудно след време да разберем, че тази вълна от революции през последните една-две години е реализацията на добре обмисления план за сериозно прореждане на населението и за поробването на оцелялата част от него след войната).

Според някои автори първата дата за начало на Трета световна война е тази, която вече и децата знаят – 21 декември 2012  ( или най-късно на 23 декември същата година). Вторият сценарий е това да стане през 2017 г., а третият – през 2025 г. Това са основните дати въз основа на които архонтите правят разчетите си.

Последните световни събития – тежката финансова и икономическа криза и геополитическите събития и изменения ни принуждават да се замислим върху причините за тяхното възникване. Ако се състави обща картина от отделните фрагменти на новините в обща мозайка на случващото се, може да се достигне до извода, че зад всички тези неуредици, стълкновения, резки промени, които сега се отразяват пряко върху живота на всеки човек, стоят сили, стоят конкретни хора, които владеят по-голямата част от световния капитал. Техните имена не се афишират, около тях няма медиен шум. Но точно те са кукловодите на световните милиардери. Именно те са решили да провокират в света действия, насочени към унищожаването на голяма част от населението на земното кълбо в тежкия за човечеството период на глобално изменение на климата на Земята.

Така нареченият „световен елит” е една малка групичка в сравнение с цялото човечество. Те могат да си планират каквото си искат. Но въплъщението реализацията на намеренията им в живота зависи от масата хора, от личния избор на всеки човек . А правилният избор може да се направи от добре информиран човек.

Така че – нека четем, нека гледаме, нека слушаме. В това число – и между редовете. И да използваме главите си по предназначение.
Който ползва руски език – ще научи много повече от видеото.

http://youtu.be/yqb6g7s5ojI

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *