26/04/2024

Започна се: Отрано и коварно!

Никой вече не се съмнява – предстоящите избори ще бъдат коварни, мръсни, безскрупулни, нечестни, подкупни, подправени, нагласени.

Коварни, нечестни, безскрупулни, подкупни са изборите през всичките години от 89-та година насам. Само тарифата се сменя. Преди бяха достатъчни чифт кебапчета и дори топла бира. Сега чифт кебапчета и бира са само гарнитура към истинската тарифа. И всички, които участват в изборите безнаказано го правят. И затова не спират да го правят.

Преди бомби самоделки си подхвърляха за сплашване или на живот и смърт единствено мутрите. Сега – политиците. Ама то има ли разлика, след като мутрите  определят кой да бъде избран и на какъв пост в града или държавата да застане?

Сещате се, нали, че и последните атентатори пред РЗС и ДСБ няма да бъдат открити. Както не бяха разкрити и пред „Галерия”. То се открива нещо, ако се търси ( Още подробности за взривовете – вижте тук).

Както го правят в съседна Румъния, например, пред която ние по възможно най-смехотворния начин се самовеличаем. Та румънците за няма и два дни откриха откраднатите от железницата опасни взриватели. Има ли някой, който с чисто сърце да каже, че при същите обстоятелства същото щеше да се случи и в България?

В България през есента се задават не избори, а мръсна гражданска, пардон граждани, мутренска война. Цената си струва – после победителите ще могат на воля да грабят и крадат.

Ние не избираме никой. Нас ни избират, за да ни яхат.

Представяте ли си какво би станало, ако всички отидем пред урните и пуснем недействителни бюлетини?

  1. Голям майтап ще падне.
  2. Ще сме № 1 в световните новинарски емисии поне една седмица.

И трето, с действителни или недействителни бюлетини ще продължим да вегетираме, вместо да живеем.

Автор: Елена Емануилова

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *