31/03/2023

Отчаян баща излекува от рак детето си с конопено масло

Щастливият баща с детето си

Отчаян баща дал на малкия си син масло от коноп, за да облекчи страданията му. Детето страдало от ужасно главоболие, свързано  с рак на мозъка. Но в момента може  да се  каже, че детето е практически здраво.

Кеш Хайд е роден през юли 2008 г., напълно здраво бебе, но се разболява  малко преди втория си рожден ден. В началото той е бил с погрешно поставена диагноза за възпаление на жлезите, но скоро родителите му Майк и Кели,  от град  Misuolla (Монтана) научават страшната истина. Детето е с рак на мозъка.

Кеш трябвало да претърпи сериозен курс на химиотерапия, което води  до много странични ефекти, като например забавяне на растежа и отравяне на кръвта. Родителите направо полудели, защото състоянието на бебето ставало все по-лошо. След   химиотерапията детето било  толкова зле, че не можело да яде твърда храна  повече от 40 дни.

Тогава бащата решава да вземе нещата в свои ръце и да приложи  медицински коноп (канабис) по специален курс за лечение.  Повечето частни клиники отказват да имат работа с това и да обсъждат тази възможност. Ето защо той тайно започва да го добавя в стъкления съд за хранене на сина си.

В същото време, той казал на лекарите да спрат да дават на сина му  всякакви лекарства, въпреки че никога не им казал, какво дава на детето. Състоянието на  момчето веднага започнало да се подобрява. „Той не беше ял от 40 дни и бе толкова странно да го видя как яде парче сирене“, казва  Хайд.

„Това ни даде тласък и показа, че той иска да живее.“ В края на химиотерапията с помощта на конопеното масло, изследванията показали, че ракът  на детето е изчезнал напълно.

30dumi.pozicii.net

(Visited 2 625 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Отчаян баща излекува от рак детето си с конопено масло

 1. Поштовани господине Рик Симпсон

  Желим да поделим моје невероватне резултате са ТХЦ / ЦБД цаннабис уља чудо
  лек
  Програм сам ставити на Рицк Симпсон Службе за последња 3 месеца.
  Ја сам за само 3 месеца и 1 недеља изгубили све туморе упорних рака
  из мог система у потпуности.
  ricksimpsoncannabisoil_phoenix@outlook.com
  Што је још важније, ја сам више не морају да се баве срамоте и
  непријатност од зрачења, хемотерапија, пилуле и великих фармацеутских заједно са
  ит Скандали пропагирање живота људи са лежи на лажима и ништа
  али Лиес.

  Делим контакт овог великог сервиса Сир Рицк Симпсон
  ricksimpsoncannabisoil_phoenix@outlook.com
  ricksimpsoncannabisoil_phoenixtears@outlook.com
  +447024075089

  Једва чекам да покаже своју нову енергију и тело мојој породици и пријатељима.

  Hvala Vam mnogo.

  Нора.

 2. Здравейте, вече и в България може да се намери конопено масло, без да е нужно да поръчвате от ‘другият край на света’. Ако имате интерес, пишете ми на antonpavlov@abv.bg и ще ви помогна с набавянето и методът му на използване. Бъдете здрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *