29/03/2024

2 000 яйца раздават на Великден на Главната в Пловдив

2 000 яйца ще получат пловдивчани и гостите на града на връх Великден – 24 април, неделя. Акцията стартира по обяд на центъра и Главната улица. Да не тръгнете да се „борите” с тях, никой няма да победи, предупреждават авторите на инициативата от „Магазин за Нов дом”. Причината е, че яйцата всъщност са специално изработени в яйцевидна форма ароматизирани свещи, някои оцветени в червени, а други в свежи жълто-зелени багри, като цветът на знака на марката.

„По този начин искаме да дарим един малък лъч светлина по случай Възкресение Христово – празникът на празниците за всички православни християни”, обяснява Маргарита Джелепова от „Магазин за Нов дом”. Магазинът е нова концепция, създадена от един от лидерите в строителния бранш – фирма „Сиенит”, за продажба и наем на жилищни, търговски и ваканционни обекти, различна от агенциите за недвижими имоти. Уникална е с това, че предлага само ново строителство, директно от инвеститора, което означава, че купувачът или наемателят не плаща комисионна.

Съвсем наскоро Дони и Нети станаха рекламни лица на „Магазин за Нов дом”. Фотосесията с майсторите на обектива от „Тракия прес” бе буквално дни преди звездното семейство да се сдобие с наследник – прекрасната Лилия. Тогава посетителите на мол „Галерия Пловдив”, където се проведоха снимките, с нескрити симпатии коментираха, че Нети е запазила грацилната си фигура и в напреднала бременност и няма да е проблем бързо да възстанови перфектната си форма след раждането.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *