08/02/2023

СРС-та се размахват като ядрени гаубици! Мирише, та се не трае!

Скандал след скандал, резил след резил, разтърсват България и както се вижда няма скоро да спрат! Стигна се до там СРС-та /специални разузнавателни средства, т.е. подслушване/ с гласа и на Бойко Борисов да се размахват като ядрени гаубици! Положението става неудържимо! Заваляха искания за оставки!

Къде си сега Ти божествений и непогрешим, Бойко Борисов, да кажеш, че българските министри ще бъдат подслушвани, за да имат респект и да бъдат чисти? Нищо че с това твое изказване, а може би – и действия,  прати и Конституцията, и гражданското общество, и тъй наречената демокрация по български, в на кучето отзад?

Къде сте вие, прислужливи министри, /спомнете си Трайчо Трайков/, според които подслушването е нещо много хубаво, защото служи за архив на късата памет?

Не може да подслушваш безнаказано превантивно! Подслушва се при събрани камара други доказателства за престъпления като помощно, допълнително доказателство. Преди доста години превантивно си позволи да подслушва един президент на САЩ и стана единственият в историята на тази могъща държава, който приключи мандата си с оставка /Ричард Никсън/.

Тук, в България се оказва, че службите работят не за защита сигурността на народа, а на величавите партийни борби и битки за власт. И в името на тази велика цел се подслушва повсеместно като в ерата на Сталин и Хитлер.

Можем да гадаем какви мощни сили – разбира се, че свързани с някогашната Държавна сигурност, ни осигуриха този миризлив спектакъл. О, ужас, ако те се намърдат на власт/ако въобще някога са били извън нея/!  Тогава помията в тази държава ще продължи во веки веков…

Хак да ви е самозабравящи се по горните етажи на властта!

Откакто сте започнали да идвате на власт – вече толкова много години подред, все една и съща грозна и воняща картинка в тази държава. Явно на друго не сте способни!

Как някой не поиска да вземе властта, за да направи българите швейцарците на Балканите през тези двайсет и косур години! Само грабежи, ламтежи и помии…

До гуша ни дойдохте всичките!

(Visited 66 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *